מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחצי, בררן באוכל,צליל03/10/2011
שלום, חוזרת אליכם שוב, בני בן השנה וחצי כמעט, אוכל בבוקר בין 240 ל180 סימילאק, אחכ בגן פירות, יותר מאוחר מרק, בשנה שעברה בגן הייתי שולחת שוב סימילאק 180, עצרתי את זה ואני שולחת מעדן עם פתי בר, משעה 4עד 8מה אני נותנת לילד שלי? עד שמקבל ב8את הסימילאק, ניסיתי אבוקדו, חביתה, ביצה מקושקשת, הוספתי קצת חלב,לא אוכל, ניסיתי פירה זה בסדר, ניסיתי פתיתים אוכל מעט אחכ הכל מוציא, אני ממש מיואשת, היו לו שילשולים שחוזר ובא עקב שיניים אז אחהצ נותנת לו בננה , כי פירות כבר אכל בגן,זה לא לעיניין לתת רק ביסקויט במבה עד 8 אנא עיזרו לי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחצי, בררן באוכל, - תגובה
איילת בר03/10/2011שלום טוהר,
בהחלט לא כדאי לתת במבה ומעדנים כל אחר הצהריים ובכלל זה לא מזון מומלץ לילדים.
ממליצה לך להחליף את המעדן בכריך או פרי בשעה 16:00
כמו כן תמשיכי את סדר היום כך שבשעה 18:00 תגישי לו כבר ארוחת ערב.
עד שש את יכולה להגיש לו ירקות חתוכים ופירות. אין בעיה לתת פירות גם אם אכל במשך היום.מומלץל תת 3 מנות פרי ביום ויותר עדיף על כל המעדנים שהמתוקים שהילדים אוכלים.
ביגלה במקום במבה.
כארוחת ערב יכולה להיות אחת מהאופציות:
-מג'דרה עם ירקות
-דייסת קוואקר או סולת על בסיס חלב שקדים עם מעט קינמון
- חביתה עם קוואקר וירקות חתוכים
-אפונה וגזר עם כוסמת. ילדים אוהבית את הכוסמת.
וכל מה שאתם רגילים לאכול.
לא להתרגש מהעובדה שלא אוכל תמיד אפשר לנסות שוב ולהציע לו במקביל את המזונות שאוהב.
לבריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה, לכבוד איילת,
צליל03/10/2011תודה רבה על העצות, אני מקווה שיאהב אבל חוץ מזה רק לדעת, איך מכינים את האפונה והגזר והכוסמת מאדים את זה? ודייסת קוואקר זה על בסיס מים ? במקום סימילאק בערב? וחשבתי שבייגלה זה אסור כי זה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי,
צליל04/10/2011רשמתי המשך לשאלה לכבוד איילת, אשמח לקבל תשובה בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה, לכבוד איילת, - תגובה
איילת בר04/10/2011שלום טוהר,
לגבי הבייגלה אם את מרגישה שהוא צעיר מידי אז וזה קשה אז לא לתת. משתנה מילד
לילד.
אפונה וגזר את מבשלת על אש קטנה ומרסקת עם מזלג.
את הכוסמת מבשלים לפי ההוראות על גבי האריזה. בערך כוס ורבע מים על כוס כוסמת.
את דייסת הקוואקר אפשר על בסיס מים וכדאי להוסיף כפית שקדים טחונים (מוכרים זאת כשקדיה) או על בסיס חלב שקדים.
הדייסה לא במקום הסימילק. אלא אם מבחינתך זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד איילת, לגבי מעדנים
צליל04/10/2011נותנת לו שטוזים, או דניאלה, לא מילקי ומתוקים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד איילת, לגבי מעדנים - תגובה
איילת בר05/10/2011היי אור,
גם בשטוזים ודניאלה יש לא מעט סוכר.
ממליצה לך לגוון מידי פעם עם כריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)