מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט בן שנה וחודשאמא10/10/2011
שלום, בני בן שנה וחודש ושוקל 11 ק"ג . לא עושה בעיות עם אוכל-פתוח להצעות
התפריט היומי שלו:
7:00 210 תמ"ל
9:30 פירות מרוסקים
13:00 מרק, קציצות בשר/עוף/דגים
15:00 מעדן (דניאלה
17:00 אבוקדו עם עגבניה/כריך עם גבינה
20:00 210 תמ"ל
1. האם יש צוך לדעתך להוריד בכמות התמ"ל ,ואם כן במה מחליפים ?
2. האם צריך לשנות/להוסיף משהו בתפריט?
הילד ממש לא בעיתי ולכן חשוב לי לספק לו את המיטב אודה להמלצותייך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט בן שנה וחודש - תגובה
יעל משיח ארזי10/10/2011אמא שלום
מגיל שנה אפשר לאכול כבר הכל ולכן בהדרגה הייתי ממליצה להוריד את התמ"ל ולצרפו לארוחות המשפחתיות , מה שהמשפחה אוכלת טוב גם לו, תוך הקפדה על כל אבות המזון ויטמינים ומינרלים חשובים. סה"כ המזון שאוכל מגוון ואת ארוחות התמ"ל ניתן להחליף בפרוסה עם טחינה / דגני בוקר עם חלב / יוגורט / פרי + יוגורט וכדומה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולי קנאה
אורית11/10/2011בגיל כל כך צעיר ומסכים לאכול קציצות דגים? ובשר? איזה יופי... לי הלכו מלחמות עד שהוסכם על טעימה ושם זה גם נגמר... מבחינת עוף בלי עין הרע לא עשו לי בעיות. אני עד היום מכינה את הקציצות של הילדות של הבן... טוחנת טבע עוף בבית (שזה השוס של המתכון כי זה עוף ללא אנטיביוטיקה, גם מבחינת סוג עוף וגם מבחינת טחינה ביתית), מכינה רוטב עגבניות...
איך את מכינה קציצות דגים שילדים אוהבים...? אני אף פעם לא הצלחתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)