אוכל לפני שינה לבן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לפני שינה לבן שנה
    מרינה
    17/10/2011

תינוק שלי בן שנה,אוכל אוכל מוצק כל היום, שוקל 11 קילו. אני רוצה להפסיק להניק (מניקה רק לפני שינה וגם פעם אחד בלילה). מה כדי לתת לילד לפני שינה? מטרנה (אבל הוא לא שותה טוב מבקבוק ואני נותנת לו מכפית וזה נורה קשה או שלתת לו דייסה גם וגם של מטרנה. ואם אני נותנת לו ארוחה אחרונה לפני שינה ב19, 19:30 בערב, האם זה אמור להספיק לו עד הבוקר ? ושאלה נוספת אם אני מבשלת לו דייסת קווקר או סולת - כבר מותר לו להוסיף קצת חלב לדייסה? (עד עכשיו הייתי מוסיפה קצת מטרנה בדייסה). האם אני חייבת להמשיך עם תמ"ל או שאני יכולה לתת לו ארוחב ערב טובה במקום וזה מספיק ללא בקבוק תמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לפני שינה לבן שנה

הוספת תגובה

• אוכל לפני שינה לבן שנה - תגובה

יעל משיח ארזי
    17/10/2011

מרינה שלום
    ניראה שבנך נהנה מהאוכל המוצק ולכן ניתן בהדרגה לעבור לאוכל מוצק בלבד, את ההנקה שלפניה השינה את יכולה אולי להחליף בחלב שקדים, חלב אורז וכו', בשלב זה מקבל בנך את כל הויטמינים המינרלים ובכלל אבות המזון מהמזון המוצק.
    ניתן ורצוי בהדרגה לעבור למזון מוצק לגמרי
    את ההנקה של הלילה נסי אולי להחליף במים
    חשוב שינסה ללמוד לשתות מבקבוק או אולי כוסית מיוחדת עם קש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו