מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שישה חודשים-תזונהלימור22/10/2011
שלום,
בתי בת שישה וחצי חודשים וניזונה מסימילאק + מרק בצהריים.
הייתי מעוניינת לדעת בבקשה:
1. איזו כמות של מרק ירקות היא אמורה לאכול (כולל עוף)? והאם יש מקום להוסיף פירות, אם כן כמה?
2. לפני כשבועיים החלפנו לה את המזון מסימילאק שלב אחד לשלב שניים והיא מאז עם יציאות קשות במיוחד. מה עליי לעשות? אני שמה לה כפית מיץ שזיפים שעוזרת אבל אני מעוניינת לדעת מה הפיתרון לכך, שכן עצירות איננה דבר נורמלי.
3. הייתי ממש שמחה אם היית מייעצת לי על מתכונים מעניינים חוץ מירקות שורש+עוף/הודו טחון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שישה חודשים-תזונה - תגובה
איילת בר23/10/2011שלום לימור,
כמות המרק שאמורה לצרוך תלוי בהתקדמות שלה עם המוצקים.
אם התחלת כבר בגיל ארבעה חודשים ועכשיו נמצאת בשלב שמספק מנה יכולה לאכול כ- 120 cc . .אני ממליצה לתת לה לאכול על פי דרישה.
לגבי פירות את בהחלט יכולה להוסיף לה פירות ולתת כארוחת בוקר. שימי לב לחשוף אותה לכל פרי בנפרד ולראות איך מגיבה.
אחת התגובות למעבר לשלב 2 הוא עצירות ממליצה דווקא לעשות את המעבר בהדרגה.
ז"א שילוב של שתי הפורמולות.
לגבי גיוון במרק. את יכולה לתת את רוב הירקות שאת מכירה ולגוון איתם.
במקום הודו את יכולה להוסיף כף קינואה למרק וכף שיבולת שועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרגתיות היא המפתח
אוסי25/10/2011אניבמעבר באמת עירבבתי בין שתי הפורמולות
בגיל שבעה חודשים הקטנה שלי כבר אכלה מרקים
אני לא נמנעתי מלשים לה עוף ובחרתי בטבעוף כי הוא הבחירה הבריאה ביותר כרגע בשוק
לגבי פירות, כמו שהמליצו לך, כל פרי לנסות בנפרד, שלי גילתה סלידה לתפוח לצערי..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
לימור25/10/2011תודה רבה רבה על העצות הטובות,
גם הקטנה שלי סולדת מתפוח... ):
האם יש מתכונים עם שיבולת שועל או קינואה שאתן יכולות לעזור לי בהן?
פשוט להוסיף סתם כך לא בהכרח טעים או נכון מבחינה תזונתית.
וגם, האם אני יכולה להוסיף לה טחינה גולמית? או שעדיף להימנע משומשום עד גיל מאוחר יותר?
שוב תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)