תינוק יונק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק יונק
    שירה
    25/10/2011

שלום רב,
    בנו בן 14 יום ניזון אך ורק מהנקה בשלב הזה. רציתי לדעת על איזה תפריט אני צריכה להקפיד כדי שהחלב יהיה יותר "בריא" אם יש דבר כזה, שיהיה לי הרבה חלב, ושלא יעשה לו גזים חלילה.
    (והכוונה שלי היא מה כן לאכול ומה לא לאכול).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק יונק

הוספת תגובה

• תינוק יונק - תגובה

איילת בר
    25/10/2011

ראשית מאחלת לך מזל טוב שירה!

שאלת כאן שאלה כללית מאוד ורצוי מאוד לגשת ליעוץ תזונתי כדי לדעת שאת אוכלת בריא ונכון עבורך.

באופן כללי חשוב מאוד להרבות בשתיית מים כדי שיהיה לך מספיק נוזלים לייצור החלב.
    המנוחה שלך גם מאוד חשובה ממליצה לך להשלים שעות שינה בבוקר יחד עם תינוקך.
    חשוב לאכול פחמימות מורכבות, אגוזים ושקדים לא קלויים ירקות ופירות.
    וקטניות מונבטות. גם בשר הודו.
    חשוב להימנע ממוצרי חלב - אחד המאכלים שגורמים לגזים אצל יונקים.

מזכירה לך שוב שההמלצה הזו היא כללית וכל אישה מגיבה אחרת למזונות וכך גם התינוק היונק.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שיהיה במזל טוב - מוסיפה

טל
    26/10/2011

אומרים שחילבה מגבירה את החלב. וירקות ממשפחת המצליבים + קיטניות גורמים לגזים.
    כמובן שזה באמת אינדבדואלי כי אצלי כל מה שניסיתי לאכול ולא לאכול גרם לקטנצ'יק לגזים. בסוף קניתי מין תכשיר כזה להקלה בגזים בשם גרפווטר (בלי סוכר) שמאוד עזר לו להרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו