מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות לאחר אוכל מוצקרוני06/11/2011
בני בן חצי שנה. אוכל כרגע פירות בבוקר. יש לו פי טבעת צר מעט ולכן אני משתדלת לתת מזונות שלא עושים עצירות. עגבניה, אבוקדו, שזיף, אגס, טחינה מלאה ומשלבת ביניהם. כרגע נמנעת מתפוחים. הוא יונק פרט לכך. אני מנסה לתת לו חליטת קמומיל, אך הוא מסרב לשתות מבקבוק ואני מצליחה לתת לו קצת ממש בכפית. מאז שהחל לאכול אוכל כזה סובל מכאבי בטן ומעצירויות לא נעימות כלל. האם יש לי דרך לסייע לו? האם זה בסדר לתת חליטת קמומיל על בסיס קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות לאחר אוכל מוצק - תגובה
איילת בר06/11/2011שלום רוני,
קשה להבין האם העצירות התחילה עכשיו או שסובל ממנה מהרגע שהתחיל עם מוצקים.
אם החלה בתקופה האחרונה ממליצה לך לתת לו לאכול כל יום ירק או פרי אחד במשך שלושה ימים ולראות איך מגיב.
כך תוכלי לבחון מה עושה לו עצירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות המשך
רוני06/11/2011לפני שקיבל אוכל רגיל לא היו עצירויות. נתתי תחילה כל דבר בנפרד והרושם הוא שכל דבר כזה גורם לקושי ביציאות. שאלה נוספת היא האם קוואקר הוא טוב במקרה זה כארוחה נוספת או שעלול להחמיר את המצב?
תודה מראש,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות המשך - תגובה
איילת בר06/11/2011מוקדם לתת קוואקר במיוחד במצבו.
לא ממליצה כרגע.
תנסי להוסיף לתערובת הירקות מעט שמן זית. לאחר הבישול. יכול לעודד יציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רוני06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)