בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים
    חגה
    16/11/2011

הי, התינוקת שלי בת שמונה וחצי חודשים. עד עכשיו אני טוחנת לה את כל הארוחות (בסבבות 10-11 פירות ובסביבות 13-14 ירקות , אורז ועוף).
    היא עדיין לא מתישבת בכוחות עצמה זוחלת גחון. לפעמים היא כן זוחלת על 6 כמה צעדים וכשהיא נופלת על הבטן היא פשוט ממשיכה בזחילת גחון . אני חושבת שגם זה שחורף והיא עם גרביים וטרנניג ארוך מקשה עליה...
    היא עדיין לא מתיישבת לבד אך מרימה את עצמה בעגלה למצב ישיבה ומתעקשת על כך... היא כבר נעמדת באמצעות חפצים (ספה , שולחן וכו) ואפילו הולכת מצד לצד בעזרתם. אני לא מצליחה למנוע את זה ממנה כי היא ממש עקשנית. אני מאמינה שהיא תשב מתישהו בכוחות עצמה (לא שמעתי על בן אדם שלא יודע להתיישב...) אך בנתיים אני קצת מעכבת את ההתפתחות שלה מבחינת האוכל. בגלל שהיא עדיין לא יושבת זקוף בכוחות עצמה אני עדיין טוחנת לה הכל ועוד לא התחלתי לתת לה אוכל אצבעות למרות שנראה שהיא ממש (ממש) בעניין של לשחק לבד כבר עם האוכל שלה. האם זה יהיה נורא להושיב אותה בכסא אוכל בשביל זה?
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה?

חגה
    20/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 8 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/11/2011

חגה שלום
    ההמלצה היא לא להושיב לפני שיושבים לבד, אני מאמינה שמאוד בקרוב תתחיל לשבת ותוכלי להתקדם עם האוכל . אבל את יכולה בינתיים להעזר בטרמפולינה או בסלקל שמאפשרת ישיבה חלקית ולעמוד לידה בזמן שהיא מתנסה במזון האצבעות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו