מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 8 חודשיםחגה16/11/2011
הי, התינוקת שלי בת שמונה וחצי חודשים. עד עכשיו אני טוחנת לה את כל הארוחות (בסבבות 10-11 פירות ובסביבות 13-14 ירקות , אורז ועוף).
היא עדיין לא מתישבת בכוחות עצמה זוחלת גחון. לפעמים היא כן זוחלת על 6 כמה צעדים וכשהיא נופלת על הבטן היא פשוט ממשיכה בזחילת גחון . אני חושבת שגם זה שחורף והיא עם גרביים וטרנניג ארוך מקשה עליה...
היא עדיין לא מתיישבת לבד אך מרימה את עצמה בעגלה למצב ישיבה ומתעקשת על כך... היא כבר נעמדת באמצעות חפצים (ספה , שולחן וכו) ואפילו הולכת מצד לצד בעזרתם. אני לא מצליחה למנוע את זה ממנה כי היא ממש עקשנית. אני מאמינה שהיא תשב מתישהו בכוחות עצמה (לא שמעתי על בן אדם שלא יודע להתיישב...) אך בנתיים אני קצת מעכבת את ההתפתחות שלה מבחינת האוכל. בגלל שהיא עדיין לא יושבת זקוף בכוחות עצמה אני עדיין טוחנת לה הכל ועוד לא התחלתי לתת לה אוכל אצבעות למרות שנראה שהיא ממש (ממש) בעניין של לשחק לבד כבר עם האוכל שלה. האם זה יהיה נורא להושיב אותה בכסא אוכל בשביל זה?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה?
חגה20/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 8 חודשים - תגובה
יעל משיח ארזי20/11/2011חגה שלום
ההמלצה היא לא להושיב לפני שיושבים לבד, אני מאמינה שמאוד בקרוב תתחיל לשבת ותוכלי להתקדם עם האוכל . אבל את יכולה בינתיים להעזר בטרמפולינה או בסלקל שמאפשרת ישיבה חלקית ולעמוד לידה בזמן שהיא מתנסה במזון האצבעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)