הנקה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

שיר
    26/11/2011

התינוקת בת חודש וחצי.
    עושה לי בעיות בהנקה. פתאום בוכה באמצע או תחילת הנקה. בלילה לא עושה בעיות בכלל (טפו טפו). גם התייעצות עם יועצות הנקה לא עזר. יועצת אחת אמרה לא לתת לה בכלל בקבוקים וזה יעבור תוך יומיים (כנראה יש העדפת בקבוק), אבל התייאשתי כי היא בכתה ולא הצלחתי להרגיע אותה ובסוף נתתי בקבוק. אז כיום אני מניקה כשהיא רוצה - ואם היא עושה את הבעיות אני נותנת בקבוק. אבל זה קצת מייאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה בלילה
    שיר
    23/11/2011

שלום
    אם אני רוצה להניק רק בלילה - אני אמורה לשאוב במהלך היום או שהגוף ידע להגיב לכך שאני צריכה חלב רק בלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה

הוספת תגובה

• הנקה בלילה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    24/11/2011

הגוף יודע לווסת ולייצר חלב לפי דרישה לכן אם את מעוניינת להניק רק בלילה זה אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז צריך לשאוב?

שיר
    25/11/2011

או שאני פשוט מניקה רק בלילה וזהו? זה לא יעשה לי גודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז צריך לשאוב? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    26/11/2011

אין צורך לשאוב. הגוף מווסת את הכמויות לפי הכמות שהתינוק יונק. אולי תחילה יהיה גודש בשל חוסר ההבנה של הגוף בשינוי אך זה יתאזן תוך מספר ימים.

השאלה יותר חשובה היא מדוע את רוצה להניק רק בלילה ובן / בת כמה התינוק/ת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו