מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תשובה
שיר26/11/2011התינוקת בת חודש וחצי.
עושה לי בעיות בהנקה. פתאום בוכה באמצע או תחילת הנקה. בלילה לא עושה בעיות בכלל (טפו טפו). גם התייעצות עם יועצות הנקה לא עזר. יועצת אחת אמרה לא לתת לה בכלל בקבוקים וזה יעבור תוך יומיים (כנראה יש העדפת בקבוק), אבל התייאשתי כי היא בכתה ולא הצלחתי להרגיע אותה ובסוף נתתי בקבוק. אז כיום אני מניקה כשהיא רוצה - ואם היא עושה את הבעיות אני נותנת בקבוק. אבל זה קצת מייאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה בלילהשיר23/11/2011
שלום
אם אני רוצה להניק רק בלילה - אני אמורה לשאוב במהלך היום או שהגוף ידע להגיב לכך שאני צריכה חלב רק בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בלילה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין24/11/2011הגוף יודע לווסת ולייצר חלב לפי דרישה לכן אם את מעוניינת להניק רק בלילה זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז צריך לשאוב?
שיר25/11/2011או שאני פשוט מניקה רק בלילה וזהו? זה לא יעשה לי גודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז צריך לשאוב? - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין26/11/2011אין צורך לשאוב. הגוף מווסת את הכמויות לפי הכמות שהתינוק יונק. אולי תחילה יהיה גודש בשל חוסר ההבנה של הגוף בשינוי אך זה יתאזן תוך מספר ימים.
השאלה יותר חשובה היא מדוע את רוצה להניק רק בלילה ובן / בת כמה התינוק/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)