מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עניתי לך בתשובה קודמת...
שיר26/11/2011אבל מה לגבי אינפמיל? כדאי או לא? אני צריכה להחליט מהר לפני שהיא מתרגלת למטרנה .....בת חודש וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות הנקה
שיר27/11/2011יועצת היתה אצלי 3 פעמים ולא הצליחמה לעזור - התינוקת בוכה לי בתחילת ולפעמים באמצע הנקה - לא כל הנקה.....אבל ב 4 הנקות לפחות ביום - ואז אני מתייאשת ונותנת בקבוק. יועצת הנקה נוספת שהתייעצתי בטלפון - אמרה לי לא לתת בקבוק ולהרגיע ולהחזיר שוב לצד - אך הבכי והצרחות גוברות ולכן - עזבתי את זה ....אני מניקה כשהיא רוצה וכשלא אני נותנת בקבוק. אם יש לך רעיון נוסף חוץ מיועצות הנקה - איך אוכל לשוב להנקה כמעט מלאה.....אך בשילוב בקבוק אחד - כי אחרת לא אוכל לנוח ולא אוכל לצאת מהבית - אשמח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפמילשיר24/11/2011
בגלל ביות בהנקה (בוכה לי תוך כדי) וחשד לרפלוקס ופליטות,אמנם לא מרובות - רופאת ילדים המליצה לעבור לאינפמיל. אני לא מתלהבת - שמעתי שזה כבד.
יש אפשרות להעביר אותה לאינפמיל לשבוע ניסיון ואז לחזור למטרנה או שזה יבלבל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפמיל - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין24/11/2011הרופאה המליצה לך להפסיק להניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא....
שיר25/11/2011לא הבהרתי את עצמי. יש לי בעיות בהנקה ולכן לעיתים (4 פעמים ביום בערך) אני משלבת בקבוק מטרנה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא.... - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין26/11/2011אילו בעיות יש לך בהנקה? מדוע את לא פונה ליעוץ מקצועי? יועצת הנקה מוסמכת יכולה לעזור לך להניק הנקה מלאה ללא צורך בתחליפים. הדבר המומלץ ביותר בעיני עבור בריאות התינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)