שלוםםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוםםם
    ליז
    26/11/2011

היי,
    בני כרגע בן חודשיים, אני סתם רק רציתי לשאול שאלה לעתיד הקרוב :)
    אני מניקה הנקה מלאה.
    אני מאוד ארצה להניק עד גיל 6 חודשים, הבנתי כי מתחילים בגיל 4-5 חודשים בטעימות של כפית או שניים של ירקות מרוסקים.
    רציתי לדעת האם חובה להוסיף סימילאק או מטרנה לחילופין בנוסף לטעימות, כמובן בהדרגה.

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםםם

הוספת תגובה

• שלוםםם - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    26/11/2011

שלום ליז,

אם תבחרי להפסיק להניק תצטרכי לתת תחליף חלב.
    כמובן שאם בוחרת לעשות זאת אז עדיף בהדרגה כי מדובר על גמילה.
    אך אני חייבת לציין כי אני מאד מאמינה בהנקה מלאה עד גיל שנתיים ויותר וככל שתדחי את הגמילה כך יהיה טוב יותר עבור ביתך וגם עבורך. ודרך אגב אם את בכל זאת בוחרת לעבור לתחליף חלב את תמיד תוכלי להמשיך להניק בזמנים מסויימים כמו בוקר או ערב מעבר לבריאות יש לכך חשיבות רגשית עמוקה מאד לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נטלי בהמשך תגובתך

ליז
    27/11/2011

בוודאי שאני רוצה להמשיך להניק בכיף למה לא מבחינתי גם ככה זה ירד בהדרגה נכון מספר ההנקות? כי במקומן נכנסים לתפריט מזונות אחרים.
    אגב,
    בגיל שנה כמה תינוק יונק בערך? כאילו לעומת עכשיו מה יהיה הלאה. . .?
    חחח כאילו אם אצא לעבוד 8 שעות הוא יסתדר בלעדיי וגם בלי חלב שאוב?
    אגב הוא פולט לי מלא-מלא, אבל הוא עולה יפה יפה במשקל אז רופאת הילדים לא דואגת, אני מה זה מחכה שהוא יתחיל לאכול מוצקים, כי היא הסבירה שזה יפחת בהדרגה.
    גם פיפי קקי בלי עין הרע חיתולים טובים במהלך היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו