אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל
    לרה
    27/11/2011

שלום רב. יש לי תינוקת בת חודש וחצי. נולדה קטנה לגיל הריון (2300). היום שוקלת 3500 . בטיפת חלב אמרו לי שאני יכולה כבר לא להעיר אותה בלילה... היא אוכלת כל 3 שעות 80ככ. אני מאווודדד מקפידה עם השעות אכילה ועכשיו שלא צריכה להעיר אותה יותר קצת אלכתי לאיבוד... איך אני צריכה לחשב את כמות האוכל שהיא צריכה עכשיו אם אני מורידה לה ארוחה אחת (של הלילה)? ניסיתי לתת לה 90 אבל היא פלטה מלאה מייד אחרי הארוחה...
    אני מפחדת שהיא תפסיק לעלות במשקל... כמה היא צריכה לעלות בשבוע???
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי??

לרה
    28/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל - תגובה

יעל משיח ארזי
    29/11/2011

לרה שלום
    שינה אצל תינוקות חשובה לא פחות מהזנה ולכן אם עלתה במשקל והתחזקה טוב מאוד שתתני לה לישון. קודם תבדקי לא בטוח שהשינוי יהיה כה גדול יכול להיות שתקום בעצמה לאכול באמצע הלילה במקום כל 3 שעות כל 4 וחצי שעות וגם אם לא תני לה לישון. בעיקרון החלוקה היא על פי 150 כפול משקל בק"ג לחלק למספר ארוחות. לפעמים כשמתחילים לישון לילה שלם מוסיפים עוד ארוחה בשעות היום או מגדילים בהדרגה את הכמות. נסי להתקדם לפי הקצב שלה תוך שאת עוקבת אחר האחוזונים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו