מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה בגיל 10.5 חודשים, הפסקת שאיבהנטלי28/11/2011
התינוקת שלי בת 10.5 חודשים. אני עובדת משרה כמעט מלאה (מלבד יום בשבוע שבו אני מסיימת מוקדם) ובמשך היום התינוקת נמצאת אצל הסבתא.
אני מניקה אותה בבוקר ובלילה (ככל שהיא דורשת). בצהריים-עד עתה שאבתי לה בעבודה. אין לה בעיית משקל שוקלת כ-9.900.ביום הסבתא נותנת לה מרק ירקות ,פירות טחונים. אבוקדו ועגבניה. ובצהריים לפני השינה הסבתא נותנת לה בקבוק שאוב.
בין 120ל-150 מ"ל
יש לי מס שאלות:
* אני נאלצת להפסיק לשאוב בעבודה כי אין לי יותר היכן, האם החלב לפני השינה בצהרים הוא הכרחי. התינוקת שותה אותו ברצון וזה אף עוזר לה להירדם.
*האם הפסקת השאיבה בעבודה (הייתי שואבת כל 4 שעות) יפגע בייצור החלב ויגרום לכך שבבוקר ובערב התינוקת לא תוכל לינוק ? ( אני מאוד רוצה להמשיך להניק מכיוון שהתינוקת עדיין זקוקה לכך)
*האם לנסות ולשאוב בלילה מאוחר בשביל יוום המחרת או שזה גם יפגע בהנקה ויעמיס על הגוף.
אני אובדת עצות ומפחדת שההנקה תיפגע, כמו כן התינוקת לא מוכנה לשתות תמ"ל בשום צורה .אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בגיל 10.5 חודשים, הפסקת שאיבה - תגובה
איילת בר28/11/2011שלום נטלי
אין בעיה להפסיק לשאוב בצהריים. הגוף מייצר חלב לפי ביקוש כך שאם את שואבת בצהריים הגוף ייצר חלב בצהריים. ואם בערב אז גם בערב. במידה ולא תשאבי בצהריים יהיה לך פחות חלב בצהריים ולקראת שעת ההנקה הבאה יהיה לך יותר חלב.
הסירי דאגה מליבך את בהחלט יכולה להפסיק לשאוב בעבודה זה לא יפריע לייצור החלב בשאר שעות היממה.
לגבי השאיבה בלילה ממליצה לך לנסות ולבחון אם לא מעמיס עליך.
במקביל תחשפי אותה לחלב צמחי על בסיס אורז, שקדים וקוואקר כך תתרגל לטעם ושתחליטי
להפסיק לשאוב היא כבר תתרגל לטעם ותוכלי לתת לה בבקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)