מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פליטות-תינוק בן חודש ושבועייםמורן06/12/2011
שלום,
התינוק שלי בן חודש ושבועיים, הנקתי במשך 3 שבועות בשילוב עם מטרנה , כעת אני לא מניקה..הוא אוכל 70-80 מ"ל כל 3-4 שעות (תלוי מתי הוא מתעורר)
בשקילה האחרונה בטיפת חלב לפני כשבוע הוא שקל 3.660 (כשהשתחררנו מביה"ח הוא שקל 2.710 והאחות אמרה שהוא לא עלה מספיק במשקל..
הוא פולט די הרבה,אחרי הגרעפס הוא פולט, לאחר מכן אני מחזיקה אותו בערך רבע שעה-20 דק' על הידיים וברגע שאני משכיבה אותו הוא ממשיך לפלוט, גם שעה וחצי לאחר הארוחה
האם זה תקין? בטיפת חלב האחות אמרה שאולי יש לו ריפלוקס..
איך אני אמורה לדעת אם הפליטות האלה תקינות?
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטות-תינוק בן חודש ושבועיים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין07/12/2011שלום מורן
מדוע הפסקת להניק? האם היה לך קושי מסויים?
חלב אם הוא המזון הטוב ביותר לתינוק.
תחליפי החלב גורמים להרבה בעיות עיכוליות שונות.
זה לא מאוחר מידי להמשיך להניק, אני ממליצה בחום להמשיך.
אם זה בלתי אפשרי תעברי לתחליף חלב צמחי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)