מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בשר או עוף בשבוע?דנה15/12/2011
שלום,
התינוק שלי בן 8.5 חודשים ורציתי לדעת כמה בשר/עוף הוא אמור לקבל בשבוע? צריך כל יום? בעיקרון אני מבשלת מרק עוף (שוקיים+הודו אדום) ושמה כל מיני ירקות בסיר, טוחנת הכל ביחד ומקפיאה ואז זה מספיק לשבוע בערך. הבעיה שפתאום נראה לי לא הגיוני שהוא מקבל כל יום אותו דבר עם שינויים קלים משבוע לשבוע. אז חשבתי להתחיל לבשל כל יומיים משהו אחר אבל זה נורא מעצבן להתעסק עם בשר!! מה לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה בשר או עוף בשבוע? - תגובה
יעל משיח ארזי18/12/2011דנה שלום
לאט לאט עליך לשלב את בנך בארוחות הביתיות, מה שאת מכינה לשאר בני המשפחה תני גם לו לאכול. המטרה היא להפסיק לבשל עבורו אוכל מיוחד ולשלבו בהתנהלות המשפחתית.
אם את מגוונת עבור שאר בני המשפחה גווני גם לו אם לא אז לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דנה19/12/2011וכמה באמת בשר או עוף אמור תינוק לאכול בשבוע? חובה כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
יעל משיח ארזי19/12/2011הייתי משלב כל יום חלבון כלשהו בארוחת הצהריים: עוף / הודו או קטניות ובהמשך גם בשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)