כמה בשר או עוף בשבוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה בשר או עוף בשבוע?
    דנה
    15/12/2011

שלום,
    התינוק שלי בן 8.5 חודשים ורציתי לדעת כמה בשר/עוף הוא אמור לקבל בשבוע? צריך כל יום? בעיקרון אני מבשלת מרק עוף (שוקיים+הודו אדום) ושמה כל מיני ירקות בסיר, טוחנת הכל ביחד ומקפיאה ואז זה מספיק לשבוע בערך. הבעיה שפתאום נראה לי לא הגיוני שהוא מקבל כל יום אותו דבר עם שינויים קלים משבוע לשבוע. אז חשבתי להתחיל לבשל כל יומיים משהו אחר אבל זה נורא מעצבן להתעסק עם בשר!! מה לעשות??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה בשר או עוף בשבוע?

הוספת תגובה

• כמה בשר או עוף בשבוע? - תגובה

יעל משיח ארזי
    18/12/2011

דנה שלום
    לאט לאט עליך לשלב את בנך בארוחות הביתיות, מה שאת מכינה לשאר בני המשפחה תני גם לו לאכול. המטרה היא להפסיק לבשל עבורו אוכל מיוחד ולשלבו בהתנהלות המשפחתית.
    אם את מגוונת עבור שאר בני המשפחה גווני גם לו אם לא אז לא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דנה
    19/12/2011

וכמה באמת בשר או עוף אמור תינוק לאכול בשבוע? חובה כל יום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

יעל משיח ארזי
    19/12/2011

הייתי משלב כל יום חלבון כלשהו בארוחת הצהריים: עוף / הודו או קטניות ובהמשך גם בשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו