מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי תינוקת שמסרבת לטעימותליאת19/12/2011
שלום,
יש לי תינוקת מקסימה בת 5 חודשים.
בגיל 4 חודשים ניסיתי להתחיל טעימות והיא סירבה בתוקף ואף ירדה ב20% בכמות התמ"ל שלה.
בגלל שהיא קטנה יחסית (היום 6 קילו, נולדה 2.500), הרופא אמר לנו להפסיק את הטעימות ולחזור לזה בגיל 5 חודשים.
עכשיו היא בת 5 חודשים. התחלתי שוב לפני כמה ימים. במשך יומיים היה נראה שהכל מעולה ואפילו ממש פתחה את הפה כדי לקבל עוד עם כפית.
אבל כבר יומיים שלא מוכנה אפילו לפתוח את הפה כדי לטעום.
אני צריכה עצה מה לעשות. להתעקש איתה? יש דרך אחרת לגרום לה לרצות לאכול?
(אני לא רוצה לחכות שוב חודש כדי לנסות שוב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי בבקשה?
ליאת24/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תינוקת שמסרבת לטעימות - תגובה
יעל משיח ארזי24/12/2011מירב שלום
יכולות להיות לכך כמה סיבות אך חשוב להמשיך ולנסות. נסי לתת למישהו אחר להאכיל אותה אבא, סבתא, סבא, חברה לפעמים זוהי דרך למשוך תשומת לב. נסי לשנות לה את הטעמים בפירות או שאולי אפילו תגלי שמעדיפה ירקות, אל תתייאשי בסוף תסכים לאכול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)