תזונת תינוק בן 7.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק בן 7.5 חודשים
    רוני
    22/12/2011

אני מבולבלת: בטיפת חלב האחות לוחצת עלי להניק את בני רק בוקר ולילה ולתת 4 ארוחות רגילות כולל לחם, קטניות ואוכל רגיל. תינוקי מתקשה מבחינת עיכול מוצקים וסובל מעצירות ומכאבי בטן. בכל פעם שאני מוסיפה משהו לתפריט סובל מכאבי בטן עזים. אני משתדלת לתת ארוחת פירות וארוחת ירקות (מסרב כשאני מוסיפה בשר לכן חזרתי אחורה). הרופא טען שעלי לתת ארוחת פירות וארוחת ירקות ופרט לכך, הנקה. יש לציין שעולה במשקל, אך יורד באחוזונים וטענת האחות היא שההנקה היא הסיבה ושעלי להפסיק הנקה. אני מתלבטת: נמצאת איתו בבית, הוא מסרב לבקבוק ומבקש השלמה לאחר הארוחות בהנקה. האם תוכלו לסייע לי לקבל החלטה מה נכון ורצוי עבורו? איני יודעת למי להקשיב...
    תודה מראש,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק בן 7.5 חודשים

הוספת תגובה

• תזונת תינוק בן 7.5 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    24/12/2011

רוני שלום
    בינתיים מציעה ללכת עם מה שאוכל בהנאה אך להוסיף שומנים בריאים כמו שקדייה /אבוקדו לפירות ולירקות להוסיף שמן /אבוקדו כמו כן נסי להוסיף לירקות הודו ולהשלים בהנקה ואו תמ"ל
    ממליצה לך לברר אצל רופא את הסיבה לכאבי הבטן כי אין סיבה שתכאב לו הבטן מאכילת מוצקים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו