חטיפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיפים
    מישהי
    22/12/2011

היי,

אני יודעת שחטיפים זה ממש לא מומלץומאוד מקפידה לא לתת (למרות שחברתית זה מאוד קשה).
    בכל זאת אם כולם מסביב אוכלים ניסיתי למצוא משהו קצת יותר סביר לילד בן שנתיים.
    מצאתי בחנות טבע כל מיני סוגים של שלווה:
    אורז מלא בציפוי דבש (רכיבים: אורז מלא, דבש וסוכר חום), כוסמין בציפוי דבש (רכיבים: כוסמין, דבש וסוכר חום) וקינואה גם כן.
    אני רואה שהנתרן והשומנים נמוכים האם באמת חטיפים אלו עדיפים לעומת בייגלה או במבה למשל?

רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטיפים

הוספת תגובה

• חטיפים - תגובה

יעל משיח ארזי
    24/12/2011

מישהי שלום
    סוגיית החטיפים היא אכן בעייתית. אני ממליצה באמת לברור את החטיפים ולהעדיף כאלה המיכלים כמות קטנה יותר של סוכרים ושמנים מין החי ואו שומנים מוקשים ומוקשים חלקית (מרגרינה) ומצד שני חטיפים המיכלים כמות גדולה של מלח. למשל פרכיות בטעם דבש או חטיפי תפוחים מיובשים (כמו ציפס) יכולים להתאים, אני לא מכירה את החטיפים שהזכרת אך אם הם עונים על מה שציינתי ניתן לאכול במידה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו