מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חטיפיםמישהי22/12/2011
היי,
אני יודעת שחטיפים זה ממש לא מומלץומאוד מקפידה לא לתת (למרות שחברתית זה מאוד קשה).
בכל זאת אם כולם מסביב אוכלים ניסיתי למצוא משהו קצת יותר סביר לילד בן שנתיים.
מצאתי בחנות טבע כל מיני סוגים של שלווה:
אורז מלא בציפוי דבש (רכיבים: אורז מלא, דבש וסוכר חום), כוסמין בציפוי דבש (רכיבים: כוסמין, דבש וסוכר חום) וקינואה גם כן.
אני רואה שהנתרן והשומנים נמוכים האם באמת חטיפים אלו עדיפים לעומת בייגלה או במבה למשל?
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חטיפים - תגובה
יעל משיח ארזי24/12/2011מישהי שלום
סוגיית החטיפים היא אכן בעייתית. אני ממליצה באמת לברור את החטיפים ולהעדיף כאלה המיכלים כמות קטנה יותר של סוכרים ושמנים מין החי ואו שומנים מוקשים ומוקשים חלקית (מרגרינה) ומצד שני חטיפים המיכלים כמות גדולה של מלח. למשל פרכיות בטעם דבש או חטיפי תפוחים מיובשים (כמו ציפס) יכולים להתאים, אני לא מכירה את החטיפים שהזכרת אך אם הם עונים על מה שציינתי ניתן לאכול במידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)