מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפלות על דיבי מתיקה וחטיפיםאמא26/12/2011
שלום רב,
בני בן שנתיים.
לאחרונה יש לו תופעה שהוא ממש מתנפל על דיברי מתיקה וחטיפים בצורה לא נעימה.
בבית אנחנו נמנעים מלתת דברי מתיקה וחטיפים למיניהם. רוב האוכל שלנו הוא אוכל בריא ומגוון.
אני שמה לב שבזמן האחרון כאשר אנחנו נימצאים במקומות שיש שם עוגות, חטיפים ועוגיות הוא ממש מתנפל בצורה חריגה ואוגר בצד.
אני מרגישה מאוד לא נעים עם זה.
השאלה מה לעשות, האם כדאי לי להכניס כדרך קבע לתפריט שלו משהו מהדברים האלה כדי למנוע את ההתנפלות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה שלא נענתה
מישהי27/12/2011אנא תגובתכן, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם אם תענו
מישהי28/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנפלות על דיבי מתיקה וחטיפים - תגובה
יעל משיח ארזי30/12/2011אמא שלום
הגישות במקרה זה של מתוקים הן רבות, אני מאמינה שניתן לתת חטיף אך להגביל בחטיף ליום שהילד בוחר איזה ומתי הכי בא לו.
בית שבו אין בכלל חטיפים עלול להביא את הילד לחפש אותם במקומות אחרים כמו שאת מציינת שקורה.
חשוב מאוד שתהיה דוגמא אישית בבית ויהיה מזון בריא ומגוון כמו שאת מציינת אך אין מה לעשות הם נחשפים גם לנפלאות המזונות שמחוץ לבית.
נסי להכין ממתקים בריאים כמו עוגיות חלבה / עוגיות תמרים חטיפי בריאות/ פרכיות מתוקות וכדומה , אך הרשי לו לבחור חטיף אחד ביום תוך שאת מכוונת אותו לבריאים יותר (פחות נתרן , /שומן רווי/ סוכר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)