התנפלות על דיבי מתיקה וחטיפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפלות על דיבי מתיקה וחטיפים
    אמא
    26/12/2011

שלום רב,

בני בן שנתיים.
    לאחרונה יש לו תופעה שהוא ממש מתנפל על דיברי מתיקה וחטיפים בצורה לא נעימה.
    בבית אנחנו נמנעים מלתת דברי מתיקה וחטיפים למיניהם. רוב האוכל שלנו הוא אוכל בריא ומגוון.
    אני שמה לב שבזמן האחרון כאשר אנחנו נימצאים במקומות שיש שם עוגות, חטיפים ועוגיות הוא ממש מתנפל בצורה חריגה ואוגר בצד.
    אני מרגישה מאוד לא נעים עם זה.
    השאלה מה לעשות, האם כדאי לי להכניס כדרך קבע לתפריט שלו משהו מהדברים האלה כדי למנוע את ההתנפלות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה הודעה שלא נענתה

מישהי
    27/12/2011

אנא תגובתכן, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לכם אם תענו

מישהי
    28/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנפלות על דיבי מתיקה וחטיפים - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/12/2011

אמא שלום
    הגישות במקרה זה של מתוקים הן רבות, אני מאמינה שניתן לתת חטיף אך להגביל בחטיף ליום שהילד בוחר איזה ומתי הכי בא לו.
    בית שבו אין בכלל חטיפים עלול להביא את הילד לחפש אותם במקומות אחרים כמו שאת מציינת שקורה.
    חשוב מאוד שתהיה דוגמא אישית בבית ויהיה מזון בריא ומגוון כמו שאת מציינת אך אין מה לעשות הם נחשפים גם לנפלאות המזונות שמחוץ לבית.
    נסי להכין ממתקים בריאים כמו עוגיות חלבה / עוגיות תמרים חטיפי בריאות/ פרכיות מתוקות וכדומה , אך הרשי לו לבחור חטיף אחד ביום תוך שאת מכוונת אותו לבריאים יותר (פחות נתרן , /שומן רווי/ סוכר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו