מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמויות אוכל לבת חודשייםיעל02/01/2012
שלום..
בתי בת חודשיים ושבוע ואני משלבת לה חלב שאוב במהלך היום ותמ"ל בלילה.
כבר חודש שאנחנו על כמות ש80-90 ,בטיפת חלב אמרה לי האחות שהיא עלתה רק את המינימום וצריך להגדיל לה כמויות.. היא לא מעוניינת ותמיד נעצרת ב80 מ"ל ולפעמים גם פחות.. מה לעשות? לזרום איתה פשוט? זה מטריד אותי..
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות אוכל לבת חודשיים - תגובה
איילת בר02/01/2012שלום עמית,
ראשית חשוב שלא תלחצי מזה משום שלחץ לא יביא אותך למקום טוב.
אני מאמינה כי ביתך דורשת את הכמויות שמתאימות לה וראוי שתספקי לה את המזון כפי שהיא דורשת.אם הילדה חיונית רגועה ועולה במשקל אז נראה שאוכלת כפי שצריכה.
לעיתים האחיות בטיפת חלב קצת מלחיצות את האמהות ולכן ממליצה לך להפנות את השאלה גם לרופא של ביתך כדי שתהיה לך אינדיקציה לגבי העליה במשקל.
- האם היא מתעוררת בלילה כדי לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
יעל03/01/2012ארוחה אחרונה ב12 ובדרכ תקום בין 5-6 ..
תקין ??
נ.ב:
תודה על ההרגעה.. !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
איילת בר04/01/2012נראה תקין .
בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ גם הרופא המטפל כדי לקבל חוות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)