טעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות
    אמא שלה
    09/01/2012

שלום,
    אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח ביני לבין חברתי, שתינו אמהות בפעם השנייה ומשום מה עדיין לא סגורות על עניין הטעימות..

אני זוכרת שאמרו לי שבגיל ארבעה חודשים עד חצי שנה המטרה היא לא להכין במיוחד אוכל אלא לתת טעימות מאוכל רגיל שלנו, כלומר לטעום חומוס, רוטב עגבניות של פסטה וכד', ברמה של כמות קטנה על האצבע או כפית אחת. חברתי היקרה אומרת שהטעימות זה להתחיל עם כל עניין הירקות פירות (למעוך בננה, לבשל גזר..) אבל בכמות קטנה כדי שבגיל חצי שנה כבר יאכלו ארוחה מלאה.

מה נכון?....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות

הוספת תגובה

• טעימות - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/01/2012

אמאלה שלום
    לצערי אין נכון ולא נכון , יש גישות שונות והצגת כאן את שתיהן. אני ממליצה בהתחלה להציג כל ירק / פרי בניפרד לפני שמחברים ביחד על מנת לאתר ירקות / פירות שמשפיעים בצורה לא טובה על התינוק
    מהר מאוד ניתן לעבור לשילובים של מרק או רסק של פירות אך לשילובים לא נוסיף מלח / סוכר כמו שיש בשפע באוכל שלנו לכן ממליצה בהתחלה להפריד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו