אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל
    יולי
    09/01/2012

שלום,
    התינוקת שלי עוד שבוע בת 4 חודשים. ניזונה רק מסימילאק. מתי אפשר כבר להתחיל לתת לה מים ולהתחיל לתת לה טעימות ובאמת ממה להתחיל? מיצים? פירות? אני ממש חסרת אונים. מתי אפשר דייסות וכו. אמא שלי ממש היסטרית, אמרה שאיתי היא התחילה את כל זה ממש מוקדם. בנוסף יש לה צואה בצבע ירקרק ורירית כזאת, הראיתי לרופא אמר שהכל בסדר, האם יש סיבה לדאגה? אולי צריך להוסיף משהו לתזונה וכו'?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל

הוספת תגובה

• אוכל - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/01/2012

יולי שלום
    מציעה לך ללכת לדיאטנית בקופת חולים שתעזור לך להבין את סדר ההאכלה ותספק לך קצת כלים והנחיות. בינתיים התחלת הטעימות היא בין גיל 4 חודשים ל1/2 שנה לפי נכונות התינוק לטעום , יש כאלה שרוצים להתחיל בטעימות ויש כאלה שמסרבים. ניתן להתחיל בבטטה לעבור לגזר ואז קישוא וכו' ולאחר מכן להתחיל לערבב ואו להתחיל לנסות פירות כמו בננה, תפוח, אגס. טעימות הן 2-3 כפיות בלבד כאשר הכמות עולה בהדרגה.
    בשלב הטעימות כמות החלב נישארת כשהייתה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו