מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכליולי09/01/2012
שלום,
התינוקת שלי עוד שבוע בת 4 חודשים. ניזונה רק מסימילאק. מתי אפשר כבר להתחיל לתת לה מים ולהתחיל לתת לה טעימות ובאמת ממה להתחיל? מיצים? פירות? אני ממש חסרת אונים. מתי אפשר דייסות וכו. אמא שלי ממש היסטרית, אמרה שאיתי היא התחילה את כל זה ממש מוקדם. בנוסף יש לה צואה בצבע ירקרק ורירית כזאת, הראיתי לרופא אמר שהכל בסדר, האם יש סיבה לדאגה? אולי צריך להוסיף משהו לתזונה וכו'?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל - תגובה
יעל משיח ארזי09/01/2012יולי שלום
מציעה לך ללכת לדיאטנית בקופת חולים שתעזור לך להבין את סדר ההאכלה ותספק לך קצת כלים והנחיות. בינתיים התחלת הטעימות היא בין גיל 4 חודשים ל1/2 שנה לפי נכונות התינוק לטעום , יש כאלה שרוצים להתחיל בטעימות ויש כאלה שמסרבים. ניתן להתחיל בבטטה לעבור לגזר ואז קישוא וכו' ולאחר מכן להתחיל לערבב ואו להתחיל לנסות פירות כמו בננה, תפוח, אגס. טעימות הן 2-3 כפיות בלבד כאשר הכמות עולה בהדרגה.
בשלב הטעימות כמות החלב נישארת כשהייתה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)