מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוקת בת 6 וחצי חודשיםמירב01/02/2012
שלום רב
ביתי בת 6 וחצי חודשים ואיני בטוחה האם סדר היום שלה תקין מבחינת אוכל:
בבוקר, בסביבות 6 וחצי, יונקת לאחר לילה שלם ללא אוכל.
בסביבות עשר וחצי אוכלת פירות עם כפית שקדיה. יכולה לאכול כמות של כ220מל.
לאחר סיום הפירות אני משלימה לה עם הנקה..והיא יונקת עוד קצת(בערך 50 מל,אולי יותר)
לאחר מכן בצהריים בסביבות 14 אוכלת מרק ירקות שוב כ-200 מל ואני משלימה לה אחכ עם תמ"ל(כמות משתנה..בין 120-180).
אחכ היא אינה רעבה עד 18 וחצי, הארוחה שלפני השינה בה היא יונקת.
השאלות שלי:
1. האם זה נראה מספיק ארוחות?
2. האם אני צריכה להפסיק עם ההשלמות לאחר המוצקים עם חלב אם או תמ"ל?אני לא יודעת אם הארוחות האלה הן יותר מדיי בשבילה..
3.בסה"כ יוצא שהיא אוכלת רק 4 ארוחות ביום..שתי מוצקים ושתי הנקות (וגם ההשלמות לאחר הארוחה) ואינני בטוחה שזה מספיק..יש לציין שהיא אינה בוכיה בין לבין ארוחות.כנראה שהיא אכן שבעה אך אני חוששת
תודה וסליחה על האורך..
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוקת בת 6 וחצי חודשים - תגובה
לירון פז02/02/2012מירב שלום,
התזונה בין כל ילד היא שונה, וההנחיות הן כלליות ועל כן יש להסתכל על כל מקרה לגופו.
אם ילדתך עולה במשקל באופן תקין(במעקב בטיפת חלב), איננה שוברת עקומות, רגועה, לא נראית לך בחוסר נוחות, אז אין סיבה לדאגה. על פניו נראה שהיא מתקדמת נפלא, כבר משלבת ארוחות של מזון מוצק ולכן אינני חושבת שיש סיבה לדאגה. הקשיבי לצורכי ילדתך. אני ממליצה לך, להמשיך להשלים לאחר מתן של מזון מוצק עם פורמולה או הנקה, כדי לוודא שאכן היא שבעה, והכמות הספיקה לה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)