נזרקתי סופית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזרקתי סופית...
    חלי
    13/02/2012

המתוק שלי בן עשרה חודשים, בעקבות מחלה לא רוצה לינוק עוד. החלב כבר מתייבש, והוא לא מגלה עיניין, אז אפשר לומר שהוא נגמל. הוא אוכל 5 ארוחות מוצקים: כריך בבוקר, פירות באחת עשרה, ארוחת צהריים טובה, מעדן בארבע, ארוחת ערב. הוא לא ממש רוצה לאכול פורמולה, אבל הערב אכל 200ML דייסה (סולת, "גם וגם" של מטרנה).
    אני מניחה שסוף סוף אפשר לא לתת אוכל בלילה? ואם כן אז מה וכמה? תמ"ל? דייסה? והאם אפשר להסתפק בבקבוק אחד- כי הוא לא רוצה בבוקר. תודה, חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזרקתי סופית...

הוספת תגובה

• נזרקתי סופית... - תגובה

לירון פז
    14/02/2012

חלי הי,
    בעיקרון ההנחיות הכלליות של גופי הבריאות השונים הן להמשיך הנקה או תמ"ל עד גיל שנה לפחות כדי לוודא כיסוי תזונתי הולם לתינוק. אם בנך אוכל כראוי, מכל קבוצות המזון:ירקות, פירות, בשר/עוף או דגים, ביצה, מוצרי חלב ודגנים בכמויות של ארוחונת, עולה במשקל בצורה תקינה עפ"י עקומות הגדילה שלו אין צורך לדחוף לו פורמולה בכוח. הקפידי שאכן יקבל מכל קבוצות המזון. בשביל להיות רגועה, הייתי ממליצה על בקבוק אחד לארוחת ערב או דייסה כפי שאת עושה. בנוסף, הקפידי שיקבל מספיק מים מורתחים ומצוננים לשתיה-מספיק נוזלים.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו