אכילה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה
    שיר
    26/02/2012

ביתי בת 4.5 חודשים. עש עכשיו ינקה בלילה. כעת לא רוצה יותר. ואוכלת אינפמיל בגלל רפלוקס.
    קמה כל 3-4 שעות בלילה. בהתחלה היינו מאכילים כשהייתה קמה. עכשיו אנחנו נותנים מוצץ והיא חוזרת לישון....עד שכבר לא מוכנה למוצץ ואז מאכילים אותה.
    האם זה בסדר למשוך אותה כך בלילה כדי שתלמד לישון רצוף בלי אוכל? יוצא שהיא מתעוררת ב 24.00 (אחרי שהלכה לישון ב 20.00 ואכלה ב 19.30) ואח"כ ב 5.00 -פעמיים לעומת 3 פעמים לפני כן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בלילה

הוספת תגובה

• אכילה בלילה - תגובה

לירון פז
    27/02/2012

טל שלום,
    לא כתבת כמויות מבחינת הארוחות..ובכל מקרה מעט קשה לדעת האם מדובר ברעב(כל מקרה הוא לגופו).
    לתינוקות יונקים יש קיבה קטנה יותר מלתינוק שניזון מפורמולה כל ימיו(וזה נהדר). ייתכן שביתך רעבה בלילה מכיוון שגודל הארוחות הוא קטן, ולכן היא זקוקה לארוחות, קטנות בתדירות גבוהה יותר. הייתי מנסה קודם מוצץ, להרגיע על הידיים, אבל אם כלום לא עוזר, בהחלט הייתי נותנת ארוחה נוספת. ייתכן שלא מדובר ברעב, אך במידה וכן מדובר(לאחר שנסיתם להרגיע אותה בדרכים אחרות), לא הייתי מנסה למשוך אותה בשביל הנוחיות שלכם כהורים, וכן הייתי נותנת לה בקבוק נוסף. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    01/03/2012

אני עדיין מאכילה אותה פעמיים בלילה - בשעה 24.00 ובשעה 4.30 בערך. אבל בין לבין היא מתעוררת ובוכה ואני נותנת לה מוצץ והיא חוזרת לישון - אז האם זה בסדר? ביום היא אוכלת כל שעתיים 90-100 אינפמיל. לפעמים גם פחות. ולכן השאלה לגבי הלילה - האם להמשיך להאכיל כל שעתיים או למשוך מעבר לזה? כשהיא קמה ב24 וב 4.30 היא אוכלת בד"כ 40 ונרדמת......לכן לא נראה לי כמו רעב ממש.....לפעמים אוכלת בלילה יותר (במיוחד הארוחת לילה הראשונה) , אבל זה אחרי שעושים לה הפסקות וממשיכים להאכיל מתוך שינה....

ושאלה נוספת לגבי האינפמיל : מתי אפשר לעבור לפורמולה רגילה? הפורמולה הזאת ממש לא נוחה מבחינת הכנה, מבחינת הסמיכות שלה שנתקעת בפטמה ומתסכלת את הילדה, מבחינת יציאות קשות(עצירות).......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו