אוכל לתינוקת בת חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לתינוקת בת חודש
    סיון
    10/03/2012

שלום,
    בתי בת חודש וניזונה מפורמולה. כיום היא אוכלת בדרך כלל בין 70-110 כל ארוחה (לרוב זה 110).
    היא אוכלת בדרך כלל כל 3,4 שעות אבל יש הרבה מקרים בהם היא קמה לאכול רק לאחר 5, 6 שעות. האם זה תקין? עליי לציין שאני לא מעירה אותה לאכול באופן יזום אלא מחכה שתתעורר בעצמה.

ואיך אני יכולה לדעת מתי להעלות את הכמות של האוכל? אני מפחדת לתת לה לאכול יותר מדי ואז היא תפלוט. בדרך כלל היא פולטת לאחר כל ארוחה, לא תמיד מיד אחריה, לפעמים גם לאחר שעה ושעתיים. לעיתים היא פולטת מעט ולעיתים בכמות יותר גדולה.(גם לאחר שאני מחזיקה אותה במצב מאונך חצי שעה לאחר ההאכלה)

אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לתינוקת בת חודש

הוספת תגובה

• אוכל לתינוקת בת חודש - תגובה

לירון פז
    11/03/2012

סיון שלום, כל עוד ביתך עולה במשקל בצורה תקינה על עקומת הגדילה שלה, אין צורך לחשוש, והכמות מספקת עבורה. ישנה משוואה של 100-150 מ"ל לק"ג ליממה אך הכמות משתנה בין תינוקות שונים. המשיכי להיות במעקב בטיפת חלב. ההמלצה שלי שתמיד תהיה כמות גדולה יותר בבקבוק, מהכמות שביתך מסיימת. כלומר אם היא מסיימת 110 מ"ל הייתי מכינה ארוחות של 120 מ"ל וכו'. בנוסף, הקשיבי לשפת הגוף של ביתך, ואם היא מסובבת את הראש, בוכה, כנראה כי היא לא מעוניינת בבקבוק, הקשיבי לה. פליטות הן דבר טבעי, ואין צורך להילחץ. אני מציעה לא להעיר אותה כרגע לארוחות, שינה היא דבר לא פחות חשוב. פשוט תמשיכי עם מעקב משקלי וגדילה, והתקדמי בהתאם. בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו