תינוק בן 11 חודשים-בעיות אכילה קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 11 חודשים-בעיות אכילה קשות
    שיר
    21/04/2012

יש לי תינוק מדהים בן 11 חודשים שלאחרונה לא מוכן לאכול כלום.
    עד לפני שלושה שבועות היה אוכל את מנת הפירות בבוקר יפה ולאחרונה הוא לא כל כך משתף פעולה עם אותה מנה. הוא פשוא בכל פעם שאנחנו יושבים לאכול דוחף את הכפית מחוץ לפיו ואינו רוצה להכניס כלום לפה.
    שלא אדבר על כך שכבר במשך חודשים הוא אינו מוכן לגעת במנת הירקות.
    בני עדיין מקבל הנקה בשעות הערב והלילה, למרות שאיני יודעת עד כמה באמת משביעה אותו אותה מנה אך הוא נראה שלו ורגוע.
    חשוב לציין שמידי ערב אני גם מנסה לתת לו גבינות עם ביצה מקושקשת ,ויש ימים שהוא אוכל מעט מאוד 2-3 ביסים ויש ימים שהוא אוכל מעט יותר .
    בעיה נוספת היא שניסית להעביר אותו לבקבוק אך ללא הצלחה ניסית את כל סוגי הבקבוקים את כל השיטות האפשריות, הוא אינו מסוגל לבצע את פעולת היניקה מהבקבוק, והמגע של הבקבוק אינו נעים לו לפה הוא ישר דוחף את אותו החוצה.
    מחכה לתשובה מיואשת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והשאלה.....

שיר
    21/04/2012

השאלה מה עושים עם ילד שלא מוכן לאכול כלום, ואיך מעבירים אותו מהנקה לבקבוק וזאת לאחר שניסית כבר את כל סוגי הבקבוקים האפשריים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 11 חודשים-בעיות אכילה קשות - תגובה

דפי ליבר
    22/04/2012

שיר שלום
    מאוד חשוב מעקב משקל ויציאות . אם אין ירידה במשקל פחות מודאגים .
    חשוב שהאוכל לא יהיה במאבק , תינוקות תמיד מנצחים , הכל ברוגע ונחת.
    הייתי מנסה לתת לו דיסות למשל דגנים . ממשיכה לעשות נסיונות עם מוצקים אבוקדו מרק עשיר אבל לא ממשיכה מאכלים שהוא דוחה . מפסיקה ואחרי כמה ימים מנסה שוב .
    לגבי בקבוקים , תעזבי , תנסי בכוס עם פיה , מזרק גדול [תבקשי מהאחות במרפאה]
    אם לא מצליח תחזרי אלי יש לי עוד כמה פטנטים מנסיוני הרב.
    בהצלחה בתאבון
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו