מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 11 חודשים-בעיות אכילה קשותשיר21/04/2012
יש לי תינוק מדהים בן 11 חודשים שלאחרונה לא מוכן לאכול כלום.
עד לפני שלושה שבועות היה אוכל את מנת הפירות בבוקר יפה ולאחרונה הוא לא כל כך משתף פעולה עם אותה מנה. הוא פשוא בכל פעם שאנחנו יושבים לאכול דוחף את הכפית מחוץ לפיו ואינו רוצה להכניס כלום לפה.
שלא אדבר על כך שכבר במשך חודשים הוא אינו מוכן לגעת במנת הירקות.
בני עדיין מקבל הנקה בשעות הערב והלילה, למרות שאיני יודעת עד כמה באמת משביעה אותו אותה מנה אך הוא נראה שלו ורגוע.
חשוב לציין שמידי ערב אני גם מנסה לתת לו גבינות עם ביצה מקושקשת ,ויש ימים שהוא אוכל מעט מאוד 2-3 ביסים ויש ימים שהוא אוכל מעט יותר .
בעיה נוספת היא שניסית להעביר אותו לבקבוק אך ללא הצלחה ניסית את כל סוגי הבקבוקים את כל השיטות האפשריות, הוא אינו מסוגל לבצע את פעולת היניקה מהבקבוק, והמגע של הבקבוק אינו נעים לו לפה הוא ישר דוחף את אותו החוצה.
מחכה לתשובה מיואשת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והשאלה.....
שיר21/04/2012השאלה מה עושים עם ילד שלא מוכן לאכול כלום, ואיך מעבירים אותו מהנקה לבקבוק וזאת לאחר שניסית כבר את כל סוגי הבקבוקים האפשריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 11 חודשים-בעיות אכילה קשות - תגובה
דפי ליבר22/04/2012שיר שלום
מאוד חשוב מעקב משקל ויציאות . אם אין ירידה במשקל פחות מודאגים .
חשוב שהאוכל לא יהיה במאבק , תינוקות תמיד מנצחים , הכל ברוגע ונחת.
הייתי מנסה לתת לו דיסות למשל דגנים . ממשיכה לעשות נסיונות עם מוצקים אבוקדו מרק עשיר אבל לא ממשיכה מאכלים שהוא דוחה . מפסיקה ואחרי כמה ימים מנסה שוב .
לגבי בקבוקים , תעזבי , תנסי בכוס עם פיה , מזרק גדול [תבקשי מהאחות במרפאה]
אם לא מצליח תחזרי אלי יש לי עוד כמה פטנטים מנסיוני הרב.
בהצלחה בתאבון
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)