השלמת ארוחות ובחירת מרקם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת ארוחות ובחירת מרקם
    אמא
    26/04/2012

שלום,
    רציתי להתייעץ
    בתי בת שמונה חודשים. כבר לא יונקת, רגישה לחלב ואוכלת נוטרימגן. יש לה תיאבון רב לבקבוקים והיא מגדילה את המנות (אוכלת 210 בערך). פירות היא אוכלת יפה בבוקר ואני לא משלימה לה כבר חודש, אבל צהריים מאוד נתון לקפריזות, אוהבת בעיקר כל מה שקשור לבטטה מתוקה ולא אכפת לה מה עם זה, מעוך. בערב אני בד"כ נותנת לה ירקות (הכוונה לגמבה, מלפפון בשביל החשיפה). בנוסף מאוד מאוד אוהבת לאכול לבד אבל כמובן שלא הכל נכנס לפה וזה לא מספיק. רק עכשיו התחלתי קצת יותר לתת לה ממש צ'יפס (תפוחי אדמה שעשיתי בתנור) או אפילו חתיכת שניצל ולהתגבר על הפחד שלי מחנק.. גם לחם עם שקדיה למשל אוכלת לא רע
    שאלותיי בבקשה..
    האם כדאי לאור גילה המתקדם להפסיק להשלים לה ארוחת צהריים? גם אם לא אכלה יפה?...אולי ככה דברים קצת יזוזו?..
    בנוסף, אם היא עוד לא יושבת (למרות שממש קרובה לכך) האם יש משמעות למרקם האוכל הרצוי ? (גם אין לה שיניים אבל לגדול שלי גם לא צמחו שיניים בגיל זה וזה לא מנע ממנו לחתוך..) אני מאוד מפחדת מחנק אבל נראה לי שיכולה לאכול כבר יפה אוכל חתוך לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת ארוחות ובחירת מרקם

הוספת תגובה

• השלמת ארוחות ובחירת מרקם - תגובה

דפי ליבר
    27/04/2012

בגיל 8 ח' אין צורך להשלים אחרי ארוחה , היא יכולה לאכול בצהרים מרק , בשר , קטניות, ירקות מבושלים , פירה ועוד ...
    אם היא כמעט יושבת אפשר רק לצורך האוכל להושיב אותה ולתת לה את האוכל מעוך בכפית או חתוך קטן , אפשר גם לתת להתנסות באכילה בעזרת האצבעות .
    לשים לב שהחתיכות קטנות. כל דבר חדש לנסות לאט ובהדרגה .
    בתאבון
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו