תינוקת בת 9 חודשים עם עודף משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 9 חודשים עם עודף משקל
    טניה
    30/04/2012

שלום. יש לי תינוקת חמודה בת 9 חודשים שנולדה גדולה (4.200 ) ועולה במשקל כך שהעקומה שלה תמיד מעל אחוזון 98. אף פעם לא הוספתי לה דייסות ולא נתתי לה מזון מתוק או משמין. כיום היא שוקלת כמעט 12 קילו ואוכלת כך:
    1- מטרנה 180 מל
    2- גבינה לבנה 5 % - 100 גר או יוגורט ביו 3 % 200 מל
    3- ירקות סה"כ כ-180 מל במנה שבפנים יש כרוב, כרובית, כ-30 גר הודו אדום ו-חתיכה קטקטנה של בטטה
    4- כ-150 מל פירות- תפו"ע עם 2 שזיפ יבש או משמש יבש
    5- 240 מל מטרנה (לפני שינה)
    כל פעם שהיא מסיימת את האוכל היא בוכה ורוצה עוד. לפני שינה אם נותנים לה פחות היא מתעוררת באמצע הלילה לאוכל.
    האם התפריט הזה נראה לך בסדר? מה עליי לשנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 9 חודשים עם עודף משקל - תגובה

דפי ליבר
    30/04/2012

טניה
    חסר לי ארוחת ערב , היא יכולה לאכול ב 18.00 ירקות , מרק , ביצה , פשטידות שונות
    ואז יתכן ותהיה יותר שבעה ואולי יהיה אפשר לנסות לתת לה לפני השיינה פחות מ 240 CC מטרנה .
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מבינה נכון את תשובתך

טניה
    30/04/2012

קודם כל תודה על תשובתך המהירה

אם הבנתי נכון - אז את מציעה להוסיף עוד ארוחה שישית ביום? וזה יהיה עדיף מאשר 240 מל לפני השינה במקום נגיד 180 ? הרי ארוחה תוסיף יותר קלוריות מאשר יש בהפרש כמויות זה.
    ולגבי כל השאר- אני מבינה שזה בסדר ויותר מזה אין לי מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מבינה נכון את תשובתך - תגובה

דפי ליבר
    30/04/2012

אני חושבת שבגיל 9' חודשים לא צריך לספור קלוריות , צריך להקנות הרגלי אכילה נכונים.
    ארוחת ערב מסודרת ליד שולחן יחד עם כל המשפחה , זה הרגל .
    יש הרבה תינוקות שבגיל הזה יש להם קצת עודף משקל ולאחר שהם מתחילים ללכת לרוץ המשקל מתייצב.
    לכן לא נראה לי משמעותי 240CC או 180CC משמעותי ההרגלים - והנינוחות והרוגע של המשפחה ובעיקר האימא
    בהצלחה
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו