סדר ארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר ארוחות
    אמא
    01/05/2012

שלום,
    בתי המהממת בת שמונה חודשים
    אוכלת פירות מאוד יפה ואני לא משלימה לה כבר מעל חודש, אבל צהריים ממש עושה בעיות. אבל, אם אני אגיש לה את אותו אוכל בדיוק אחרי שהיא קמה משנת הצהריים היא תאכל בלי בעיה, וארוחת ערב היא בכלל מבסוטה לאכול איתנו, בעיקר לחם עם ממרחים שהיא יכולה לאכול בעצמה (מעדיפה על פני האכלה בכפית) וארוחת שישי אצל ההורים שאוכלת יותר כבד אני בכלל לא משלימה בקבוק.
    די נמאס לי מהמלחמות בצהריים..נדמה שאם אני לא תופסת את הטיימינג המושלם לצהריים אז זה נהיה אבוד. אין לי בעיה לא להשלים לה אבל השאלה האם כדאי בתקופה הקרובה כן לתת בקבוק בצהריים וירקות + עוף אחרי שנת הצהריים (בסביבות 15:00) ואולי תתרגל? או להמשיך להתעקש?...

בנוסף, היא אלרגית לחלב ולביצים..אשמח לרעיונות לארוחת ערב...לא רוצה שתיתפס רק ללחם..ירקות מאוד אוהבת אבל אני עדיין מפחדת כי היא לוקחת ביסים מהמלפפון / גמבה ונחנקת לי, עוד אין לה שיניים. רצוי דברים שיכולה לאכול לבד:)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר ארוחות

הוספת תגובה

• סדר ארוחות - תגובה

לירון פז
    02/05/2012

שלום,
    לאור העובדה שהיא רק בת 8 חודשים, יש לך זמן, ואת יכולה להתקדם בקצב של ילדתך. ייתכן והיא לא רעבה לפני שעת הצהריים ואת יכולה לנסות ולתת את כל הארוחה לאחר השינה. אם זה נראה לך פער גדול מדי, או שללא הבקבוק היא לא תרדם, אני מציעה לא לוותר על הבקבוק בכל מקרה בשעת הצהריים, ולתת ארוחת מוצקים אחרי השינה. ארוחת ערב יכולה להיות:פסטה ברוטב עגבניות/דיסת דגנים/מגדרה/פירה בטטה עם טחינה וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו