ביצה רכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצה רכה
    דיקלה
    16/05/2012

שלום, יש לי תינוקת בת שנה וחודש.
    אני מנסה להביא לה לאכול ביצה ולא ממש זורמת אחרי 2 טעימות יורקת את זה.
    ניסיתי ביצה קשה בתוספת גבינה וגם בתוספת אבוקדו לא אהבה, ניסיתי חביתה עם מעט מעט שמן גם אכלה 4 כפיות ואז זרקה הכל.
    אמרו לי לנסות ביצה רכה עם לחם בפנים, השאלה שלי האם מותר לתת לה ביצה רכה בגילה?? אני שואלת בגלל החיידקים.
    (כי שהייתי בהריון אמרו לי לא לאכול ביצת עין כי כך החיידקים לא מתים)
    השאלה מה לגבי ביצה רכה??? אם ממולץ?

ועוד משהו קטן,
    שאני מביאה לה כריך מותר להביא לה מלחם קל??? או שבגילה עדיף שלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביצה רכה

הוספת תגובה

• עדין ממתינה לתשובה, תודה

דיקלה
    20/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדין ממתינה לתשובה, תודה - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/05/2012

דיקלה שלום
    לגבי הביצה כיום לא ממליצים לאף אחד לאכול ביצה רכה, כך שנסי להימנע מכך
    את יכולה לערבב את הביצה בתוך קציצת ירק או קציצת עוף או בשר או לעשות סלט ביצים אולי יהיה לו יותר נחמד.
    לגבי הלחם הקל, בעיקרון מדובר באותו לחם כמו הלחם הרגיל פשוט אוורירי יותר, דחוס פחות ולכן זה לא מזיק, אך קחי בחשבון כי את מכניסה פחות קלוריות. אם מדובר בילד רזה שלא כל כך אוכל עדיף לא לתת לחם קל, אם מודבר בילד עם תאבון בריא שאוכל ועולה באחוזונים לא נורא אם יאכל לחם קל כי זה מה שיש בבית, אך אל תקני במיוחד עבורו לחם קל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו