בת 5.5. חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5.5. חודשים
    אורלי
    23/05/2012

שלום,
    בתי בת 5.5 חודשים. שהייתה בת 4 חודשים שקלה 6.250. כרגע אינני יודעת מה משקלה. התחלתי טעימות והכל זורם. הבעיה שלי היא אחרת. אני מבולבלת מהכמויות שהיא צריכה לאכול תמ"ל. עד גיל 4 חודשים הנקה. ועכשיו תמ"ל.
    נראה לי שיש לה תיאבון בריא. לפעמים יש ארוחות שהיא אוכלת 240 מ"ל ויש 180 מ"ל. 5 ארוחות ביום בדר"כ.
    אנשים מבחוץ מעירים לי כל הזמן שהיא שמנה. היא ילדה בריאה וארוכה. (אני גבוהה מאוד).כמה שאני מנסה להתעלם מהערות קשה לי ואני תוהה האם הכמות גדולה מידי.. יש ימים שאפילו היא אוכלת 6 ארוחות היא פשוט בוכה ורוצה.
    האם זה תקין?
    אשמח לתשובה.
    תודה רבה
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 5.5. חודשים

הוספת תגובה

• בת 5.5. חודשים - תגובה

דפי ליבר
    24/05/2012

אני בעד לתת לתינוק את כול כמות האוכל בארוחה כדי לשבוע , גם מעבר להוראות הרישומים והערות מהסביבה . עדיף שתלמד לאכול ארוחה מלאה ולעשות הפסקות מאשר שתגמור ארוחה בבכי כשאת מרגישה שהיא עדין רעבה .
    בבקשה בבקשה התעלמי מהסביבה לא עושים דיאטה לתינוקת בת 5 חודשים .
    בדרך כלל לאחר שהם זוחלים והולכים גם מוצאים יותר אנרגיה .
    אפשר כשמגיעה לגיל חצי שנה להתחיל לעבור לארוחות מוצקים ,ואז להוריד את כמויות התמ"ל .
    תהני יש לך ילדה בריאה!
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אורלי
    24/05/2012

המון תודה, עזרת לי מאוד. את כל כך צודקת. לא יודעת למה הופעתי כך. זה לא מתאים לי. המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו