מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 4 חודשיםמעיין24/05/2012
שלום,
בני בן 4 חודשים , בשל ריפלוקס הוא מקבל ביום אינפמיל ובלילה כשמתעורר אני מניקה אותו. אני משכיבה אותו במיטה בסביבות השעה 8 בערב לפעמים נרדם לבד לפעמים אני צריכה להחזיק אותו קצת לפני . העניין הוא שהוא מעורר כל שעתיים וחצי שלוש ובוכה אני מנסה להרגיע אותו להחזיר אותו למיטה אך הוא לא נרגע עד שאני מניקה אותו בסוף וככה במשך כל הלילה בנוסף אני מוצאת אותו המון פעמים ער במיטה ב 4 ו 5 לפנות בוקר ולא נרדם עד שאני מניקה אותו. השאלה שלי היא האם זה תקין להניק אותו ככה כל פעם שמתעורר ואיך ניתן לגרום לו לישון יותר שעות ברציפות מבלי להתעורר ולהניק אותו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 חודשים - תגובה
דפי ליבר24/05/2012כמה דברים לא מספיק ברורים לי
א. מה המצב של הריפלוקס ? אם מתעורר כי פולט או מפריע לו האוכל כדאי לברר עם רופא האם לתת תרופה . לפעמים לפני השיינה נותנים תרופה ויש הטבה .
ב. אם כל היום את לא מניקה אולי ההנקה לא משביעה אותו. כדי לייצר מספיק חלב רצוי להניק לפחות כל 3-4 שעות או לשאוב חלב .
ג. יתכן שלאור הסיפור של הריפלוקס כדאי לעבות את התמ"ל עם דיסה ואז האוכל "יושב" יותר טוב.
בגיל 4' חודשים בהחלט מותר עוד לאכול בלילה . בתחושת הבטן שלי הייתי שוקלת האם להפסיק הנקה ולתת אינפמיל כל הארוחות .
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)