שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    24/05/2012

שלום,
    הבת שלי בת שנה ושמונה. בחודש האחרון מתעוררת בלילה בכל מיני שעות, לא בוכה. אם אני מציעה בקבוק, היא מחסלת את כולו (יותר מ 300CC). אני מניחה שהיא רעבה בלילה.

רציתי להתייעץ לגבי הארוחות שלה במשך היום ובמיוחד בערב, כי אולי שם מסתתרת הבעיה.

ארוחת בוקר בערך ב 9 - חביתה בבית או קורנפקס בגן.
    ארוחת צהריים בגן ב 11:30 - בדרך כלל אוכלת מעט מאוד עד כמעט כלום, כי לא אוהבת את האוכל של הגן. הם נותנים לה לפעמים בקבוק אם לא אכלה כלום.
    ארוחה בבית אחרי הגן ב 3:30 - עוף עם תוספת (אורז או ירקות או תפוח אדמה) - אוכלת טוב מאוד וכמות יפה.
    ארוחת ערב בערך ב 6 - לפעמים פסטה לבד ולפעמים עם שניצל ולקינוח אוכלת קצת בננה ופירות - אוכלת טוב וכמות יפה.

לפני השינה, בערך ב 7:30 - 8:00, שותה בקבוק פורמולה עם דייסה (אורז או בטעמים)

האם זה הגיוני שתהיה רעבה אחרי ארוחות שתארתי?
    אם היא גומרת בקבוק בלילה, האם זה אומר שהכרח שהיא רעבה או לא חייב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יעל משיח ארזי
    24/05/2012

טלי שלום
    בגיל שלה לא אמורה לאכול באמצע הלילה
    אולי צמאה , נסי לתת מים
    בכל אופן ארוחת ערב לא ממליצה שוב לאכול בשרי את יכולה להכין לה פשטידה/ לזניה / קציצות ירק / קציצות טונה / פיינקייק מקמח מלא ולמרוח עליו גבינה / אבוקדו וכו
    לפני השינה אין צורך לשתות בקבוק עם כמות של למעלה מ120 מ"ל אמורה להיות שבעה מארוחת הערב
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו