מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנפמילאור02/06/2012
שלום,
בני בן 9.5 חודשים.
אנחנו מעוניינים לעבור בהדרגה לאנפמיל בשל פליטות מרובות.
האם אפשרי לתת לסירוגין אנפמיל ומטרנה במהלך היום (מלבד שתי ארוחות מוצקים)?
האם ניתן להוסיף שמן זית באנפמיל, כי ידוע שהוא גורם לעצירות קשות ואם כן אז איזו כמות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנפמיל - תגובה
דפי ליבר03/06/2012לא כל כך ברורה לי ההחלטה לעבור עכשיו לאנפמיל .
אינפמיל ניתן לתינוק בדרך כלל עד ארבע חודשים שיש לו רפלוקס או פליטות מרובות עם חוסר עליה במשקל .
בגיל 9.5 חודשים אם אין בעיה במשקל הייתי פשוט מוסיפה דייסה למטרנה .וכך מעבה אותה .
בסך הכול הוא צריך כבר את רוב הארוחות לאכול מוצקים והשלמות ע"י בקבוק ולכן הייתי נשארת עם מטרנה .
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאת אומרת
דנה גרנט03/06/2012יכול להיות שלא צריך אינפאמיל,
ושפשוט מטרנה פשוט לא עושה לו טוב
בגלל פליטות אני בררתי והבנתי שחשוב לחפש פורמולה בלי שמן דקלים.
השלב המעיק הזה עבר לנו בעיקר באמצעות אופטימיל, הייתי מנסה במקומך...
קני את האריזה קטנה תראי עם זה עוזר.
ותעדכני פה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
אורי03/06/2012תודה על העצה. לא שמעתי שזה קשור לשמן הדקלים אבל אשמח לנסות את הפורמולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת מפרסמת סמויה של אופטימיל
עוד אמא04/06/2012רק על זה את כותבת בכל הזדמנות. ידוע שאופטימיל מפרסמים, אבל זה מרגיש ממש לא טוב.... כנראה בגלל שלא ממש הצליחו לחדור לשוק, אה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)