תזונה ומשקל בתינוקת ב7.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ומשקל בתינוקת ב7.5 חודשים
    לרה
    05/06/2012

שלום רב..
    הבת שלי היא עוד מעט ב8 חודשים. נולדה קטנה למשקל שלה 2.300 שבוע 39.
    מאז היא עולה במשקל יפה, נכון להיום היא שוקלת 6.750 וגובה 70.
    בטיפת חלב אמרו לנו שזה לא טוב הפשרים כאלה בעקומות. (במשפחה כולם רזים וגבוהים יחסית).
    השאלה היא, מה לתת לה לאכול היא בת ראשונה ואני די אבודה עם עניין האוכל, למרות שהיא אוכלת המון וגם בגן נותנים לה הרבה אבל אולי חסר לה משהו...
    היא אוכלת
    ב7:00בבוקר כשקמה 180 מטרנה
    9:30 פרות עם פתי בר
    12:30 ירקות מוצק (תפוח אדמה, בטטה, גזר, כרובית, חזה עוף, קישוא)
    15:30 לפעמיים לא תמיד רעבה מטרנה בין 80 ל180
    19:00 180 מטרנה עם כפית דייסה
    יש לה איזה 4 יציאות ביום שבטיפת חלב אמרו שזה הרבה ואולי כדי לבדוק את זה וגם לעשות בדיקות דם לבדוק שהיא לא אנמית... האם זה לא מוגזם???
    מה וד אפשר לתת? ביצה אפשר? לחם הקשה או הרך?
    תודה וסליחה על המכתב הארוך שכתבתי, אני פשוט כבר מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה ומשקל בתינוקת ב7.5 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    05/06/2012

לרה - לא הבנתי את הבעיה בהפרשים . אני לא רואה שום בעיה - הגובה מושפע מאוד מהגנטיקה ולכן היא קצת מעל הממוצע. בנושא המשקל היא באחוזון 5 אם היא כך לאורך כל הדרך הכול בסדר.
    לגבי התפריט הייתי מנסה להוסיף ארוחת ערב לפני הבקבוק של 19.00 ביצה אבוקדו מרק ירקות פשטידה וכו מה שאתם אוכלים לארוחת ערב .
    לגבי היציאות שוב אם כך זה קבוע לא נראה לי בעיתי .
    ספירת דם לאנמיה מומלץ לעשות לכל תינוק בין גיל 9 ח' לגיל שנה . לא נראה לי דחוף אלא אם כן רופא ילדים מחליט .
    בהצלחה
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

לרה
    05/06/2012

תודה...
    אני קצת נלחצתי מי התגיבה שלה על המשקל אבל היא אוכלת המון בדרך כלל ונראת טוב.
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו