מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט לבת 8 חודשיםשיר10/06/2012
שלום,
ההפרשים בין הארוחות של בתי הן כשעתיים בערך. האם זה תקין? למשל, היום אכלה ב 8 בקבוק (לא מלא, 70 מ"ל), לאחר מכן בשעה 10.30 אכלה פירות, ובשעה 12.00 ירקות ובשר. הארוחה הבאה תהיה בשעה 14-15.00 ואח"כ 17.30 ואז 20.00 - הכל בקבוקים(ובלילה אוכלת עוד 2 בקבוקים בשעה 24 ובשעה 5). האם זה בסדר המרווחים בין הארוחות?
האם מותר להוסיף למים עלי נענע?
באיזה וריאציות אני יכולה לתת לה ביצה? ניסיתי עם עגבניה והיא כמעט הקיאה, ניסיתי חתיכות קטנות של מקושקשת וגם עשתה סימני בא לי להקיא...
איך לנסות לעבור למרקם יותר גס ופחות גרברי.? את המרק אני יכולה למשל לרסק עם מזלג? אבל מה עם הבשר?
אפשר לתת לה לאכול ספגטי ארוכים? או שזה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר29/06/2012לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לבת 8 חודשים - תגובה
דפי ליבר02/07/2012ההפרשים זו לא בעיה , אבל את צריכה לגוון יותר את האוכל. להוסיף קטניות ביצים דגנים .
למשל בשעה 19.00 את יכולה להתחיל להושיב לארוחת ערב . לתת מוצקים ולהשלים בקבוק .
לקראת 9 חודשים להתחיל מוצרי חלב .
לאט לאט ירדו הבקבוקים .עלי נענע למים לא נראה לי בעייתי .
ביצה אפשר גם לתת בתוך מאכלים כמו פשטידות רכות . וגם אחרי פעם אחת שהיא דוחה אוכל חדש לעשות הפסקה של יום ולהציע שוב .
בשר אפשר לתת כקציצה ולפורר או חתוך לחתיכות קטנות.
ספגטי לחתוך .
אפשר לשים חתיכות קטנות על המגש ושתאכל עם האצבעות .
בהצלחה
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר03/07/2012מתי להוסיף ביצה? דגנים? מה הכוונה בדגנים? לחם? פסטה?
בינתיים היא אוטוטו 9 חודשים וחשבתי לתת עוד ארוחת מוצקים. מתי כדאי? בשעה 17.00? מה האופציות? לחם עם גבינה זה בסדר? או שזה לא מספיק תזונתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דפי ליבר03/07/2012היתי מנסה לכוון לארוחת ערב כלומר בסביבות 18.00 . ואז לשבת יחד כל המשפחה ולתת לתינוקת לטעום מה שכל המשפחה אוכלת . גבינה ,ביצה מקושקשת , פסטה , פשטידה , מה שלא מתאים מבחינת המרקם אפשר לרסק במזלג או לחתוך קטן .
ואז להשלים תמ"ל לפני השיינה או דיסה שאני מעדיפה דייסת דגנים .
הרעיון הוא להקנות הרגלים לאכילה משותפת . התינוק מחקה את ההורים .
בהצלחה
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)