תפריט לבת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לבת 8 חודשים
    שיר
    10/06/2012

שלום,
    ההפרשים בין הארוחות של בתי הן כשעתיים בערך. האם זה תקין? למשל, היום אכלה ב 8 בקבוק (לא מלא, 70 מ"ל), לאחר מכן בשעה 10.30 אכלה פירות, ובשעה 12.00 ירקות ובשר. הארוחה הבאה תהיה בשעה 14-15.00 ואח"כ 17.30 ואז 20.00 - הכל בקבוקים(ובלילה אוכלת עוד 2 בקבוקים בשעה 24 ובשעה 5). האם זה בסדר המרווחים בין הארוחות?
    האם מותר להוסיף למים עלי נענע?
    באיזה וריאציות אני יכולה לתת לה ביצה? ניסיתי עם עגבניה והיא כמעט הקיאה, ניסיתי חתיכות קטנות של מקושקשת וגם עשתה סימני בא לי להקיא...
    איך לנסות לעבור למרקם יותר גס ופחות גרברי.? את המרק אני יכולה למשל לרסק עם מזלג? אבל מה עם הבשר?
    אפשר לתת לה לאכול ספגטי ארוכים? או שזה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לבת 8 חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה

שיר
    29/06/2012

לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לבת 8 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    02/07/2012

ההפרשים זו לא בעיה , אבל את צריכה לגוון יותר את האוכל. להוסיף קטניות ביצים דגנים .
    למשל בשעה 19.00 את יכולה להתחיל להושיב לארוחת ערב . לתת מוצקים ולהשלים בקבוק .
    לקראת 9 חודשים להתחיל מוצרי חלב .
    לאט לאט ירדו הבקבוקים .עלי נענע למים לא נראה לי בעייתי .
    ביצה אפשר גם לתת בתוך מאכלים כמו פשטידות רכות . וגם אחרי פעם אחת שהיא דוחה אוכל חדש לעשות הפסקה של יום ולהציע שוב .
    בשר אפשר לתת כקציצה ולפורר או חתוך לחתיכות קטנות.
    ספגטי לחתוך .
    אפשר לשים חתיכות קטנות על המגש ושתאכל עם האצבעות .
    בהצלחה
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    03/07/2012

מתי להוסיף ביצה? דגנים? מה הכוונה בדגנים? לחם? פסטה?
    בינתיים היא אוטוטו 9 חודשים וחשבתי לתת עוד ארוחת מוצקים. מתי כדאי? בשעה 17.00? מה האופציות? לחם עם גבינה זה בסדר? או שזה לא מספיק תזונתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דפי ליבר
    03/07/2012

היתי מנסה לכוון לארוחת ערב כלומר בסביבות 18.00 . ואז לשבת יחד כל המשפחה ולתת לתינוקת לטעום מה שכל המשפחה אוכלת . גבינה ,ביצה מקושקשת , פסטה , פשטידה , מה שלא מתאים מבחינת המרקם אפשר לרסק במזלג או לחתוך קטן .
    ואז להשלים תמ"ל לפני השיינה או דיסה שאני מעדיפה דייסת דגנים .
    הרעיון הוא להקנות הרגלים לאכילה משותפת . התינוק מחקה את ההורים .
    בהצלחה
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו