חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצי שנה
    אורלי
    11/06/2012

היי
    בעבר כבר שאלתי לגבי ביתי ובאותו נושא בערך. עכשיו יש לי נתונים מדוייקים כגון משקל וגובה ואשמח לתשובה.
    נועה שלנו בת חצי שנה שוקלת 8,915 וגובה 67. אנחנו הורים גבוהים. רגע היא אוכלת בממוצע 5 בקבוקים של תמ"ל. וטעימות טעמה כבר מהל. זורמת מעולה אוהבת לאכול. לגבי בתמ"ל. לי יש תחושה שזה קצת יותר מידי וגם בעיקר משקלה וגם אנשים מעירים לי הרבה... קצת קרציות יש לומר אבל קשה לי להתעלם. הבעיה שהיא רעבה היא דורשת את זה.. אני לא יכולה לא לתת לה... האם אפשר לשלב ארוחות במקום תמ"ל. במיוחד שהיא אולת יפה...את הטעימות? מה נכון לעשות? איך לשלב בתפריט אוכל מוצק.
    תודה מראש
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצי שנה

הוספת תגובה

• חצי שנה - תגובה

דפי ליבר
    11/06/2012

בהחלט מעל גיל חצי שנה אפשר להתחיל ארחות מלאות ירקות , פירות ולהוריד את התמ"ל .
    בהתחלה תתני השלמה של תמ"ל וכשתגיעי למנה מלאה בערך 200CC שזה כוס תפסיקי את התמ"ל .
    מתי ? זה תלוי בנוחיות שלך ובסדר היום . אפשר להתחיל בצהרים ירקות ואחר הצהרים או בשעה 10.00 פירות . זה לא כל כך חשוב .
    לא צריך להבהל מהמשקל שלה , יכול להיות שכשתתחיל להיות פעילה גם זה ירד, אבל אצלה לא הייתי מחכה ומחליפה ארוחות תמ"ל למוצקים .
    בתאבון !
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו