מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוורד12/06/2012
שלום בנות.... אשמח אם גם אמהות למודות ניסיון יענו לשאלתי.
אני אמא לתאומים בנים בני שישה חודשים בעוד 10 ימים.
שניהם עם ריפלוקס . מקבלים לוסק פעם ביום בבוקר.
הגדול אוכל מצויין - טפו טפו ושוב טפו וגם תודה לאל .
הוא אוכל סימילאק ג'נטל בעקבות חוסר שקט מגיל קטן.
הקטן יותר (בדקה) עושה לנו צרות צרורות בערך מהיום בו נולד- שניהם נולדו בשבוע 38 ובמשקל יפה - סביב ה- 3 קג' +
לקטן היו תופעות של חוסר שקט פליטות גזים קשים , עיותים בבטן וצוחות
החלפנו פורמולות רבות - אין אחת שלא ניסינו.
השבוע בעצת גסטרואנטרולוג הוחלט להעביר אותו לנאוקט- כי הגזים החריפו אפילו אחרי נוטרמיגן.
הבעייה היא שהוא לא מוכן לאכול את האוכל הזה (ואני יכולה להבין אותו).
אנו מסמיכים כל ארוחה עם דייסת קורנפלור של מטרנה גם בגלל הריפלוקס וגם בגלל הטעם
אבל הביבי שלי סוגר את הפה חזק חזק....
עם מוצקים זה יותר טוב אבל לא להיט- חצי כוס בערך.
השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את הטעם??!
חשבתי להוסיף גרבר - כמה כפיות לבקבוק...
האם זה אפשרי?! זה לא פוגם בערכים התזונתיים של התמ"ל ...?
או שלחילופין כמויות סוכר רבות - כל האכלה - לא יכולות לגרום לנזק?!
אנו שרים / רוקדים / מזמרים הכל כדי שיפתח את הפה
וזה קשה מאדדדדדד
אשמח לתובנות ולהארות
חשוב לציין שחוסר השקט חלף בעיקבות השינוי הנ"ל גם הגזים פסקו
אבל הוא לא אוכל....
הוא גם יורד במשקל - בדקנו
אמא של אלון ותומר
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???!!!
ורד13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו - תגובה
יעל משיח ארזי13/06/2012ורד שלום
לצערי אין לי רעיונות רבים אך נסי אולי להעשיר את התמ"ל בדייסה בטעמים של מטרנה למשל אך עדיין שיהיה מתאים לשתיה, יש בטעם וניל ועוד כל מיני
נסי ובמקביל עלי בהדרגה בכמות המוצקים, כמובן שתוך כמה חודשים יעברו למוצקים בלבד ולא תצטרכי להתמודד עם התמ"ל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד היקרה אני איתך באותה סירה כל כך
אמא24/06/2012מבינה מאחלת לשתינו כמה שיותר מהר שיעבור כבר!!!!
שולחת המון המון כח סבלנות ושמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאוקייט - פתרון שעבד אצלנו
מיש08/07/2012ורד שלום
מקווה שזה לא מאוחר מידי או לחילופין שכבר הסתדרתם עם ענין הנאוקייט אבל אצלנו הקטנה גם לא ממש התלהבה והגסטרו שלנו הציע להוסיף רבע שקית של ממתיק מסוג סוכרה זהוא ממתיק על בסיס סוכר, אינו ממכר ואינו מזיק. אצלנו זה עזר מאוד ובהדרגה הורדנו עד שלא היה צורך כלל.
ושוב מקווה שהסתדרתם
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)