אוכל בלילה, כמות אוכל וטעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל בלילה, כמות אוכל וטעימות
    טלי
    25/06/2012

שלום,
    ביתי בת 4 חוד'. עד לא מזמן היתה הולכת לישון ב19:00, מתעוררת ב-2 בלילה לבקבוק ואז ב-5 בבוקר מתעוררת לגמרי ומקבלת בקבוק.
    בימים האחרונים התחילה להתעורר כבר ב12 בלילה ואז שוב ב4 בערך לאכול.
    מה הסיבה לכך? האם יתכן שלא אוכלת מספיק ביום פתאום?

אני שמה לה בדרך כלל 150 מ"ל בבקבוק. בלילה כמעט תמיד מסיימת הכל. ביום בדרך כלל לא ולפעמים אוכלת אפילו יותר.
    האם היא מסיימת הכל בלילה כי זה חצי מתוך שינה?
    האם בגלל שמסיימת הכל אני צריכה להגדיל את הכמות כי אולי רוצה יותר? גם בלילה וגם ביום?

אני מתגוררת כרגע בארה"ב. כאן נהוג שכשמתחילים לתת אוכל מתחילים במין דייסה, נראה לי מאורז. האם גם בארץ זה נהוג ומומלץ והאם את ממליצה על כך? האם הכוונה שמתחילים עם זה בטעימות או בארוחות? מה הסדר של הירקות שמומלץ להתחיל בטעימות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שדילגת עלי.....

טלי
    26/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל בלילה, כמות אוכל וטעימות - תגובה

דפי ליבר
    27/06/2012

בגיל 4 חודשים זה רק טעימות כלומר כפית עד שתיים ביום אפשר לגוון ממאכלים שונים . רק בגיל חצי שנה עוברים לכמות יותר גדולה . לא משנה סדר הירקות . לגבי הלילה חשוב לבדוק שאוכלת טוב במשך היום וגם ישנה טוב [השיינה הטובה ביום משפיעה גם על הלילה] מבחינת כמויות אין לי מספיק נתונים משקל ? אני מציעה לבדוק על הקופסאות של האוכל בדרך כלל יש טבלה מסודרת . הנוסחה בכללי - משקל כפול 150 לחלק למספר ארוחות .לגבי דיסות אין המלצה גורפת . חשוב שמועשרות בברזל ומתאימות לגיל .
    בתאבון
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו