בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 חודשים
    אורלי
    28/06/2012

היי,
    בעבר שאלתי אתכם שאלה בסגנון, אני חוזרת עליה עם פרטים מדוייקים, אני מוטרדת מעט.
    ביתי שוקלת 8,900 וזה היה לפני שבוע וחצי. היא מאוד גבוהה. (אנחנו גבוהים מאוד מאוד).
    אני קצת מוטרדת שהמשקל שלה גבוה. אבל יותר מוטרדת מכיוון שהיא עדיין אוכלת בין 4-5 בקבוקים של 180 מ"ל ביום, ו2 ארחות מוצקים. זה עדיין לא ממש ארוחות לפי הכמות אבל גם לא טעימות. בבוקר פירות ובצהריים מרק ירקות עם עוף. אבל יש רושם שהיא רעבה כל הזמן (שתהיה בריאה) אני לא רוצה שהיא תהיה רעבה ותבכה ומצד שני אני לא רוצה להעמיס. אני לא יודעת מה נכון בגיל זה מבחינת הבקבוקים וכמותם. ומה נכון מבחינת מוצקים. זה ילד שני ומשום מה אני מבולבלת מאוד. עם הראשון זה לא היה כך.... הכי חשוב לי שהיא לא תהיה רעבה. איך נכון לנהוג?
    תודה רבה
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• בת 7 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    28/06/2012

לפי המשקל ביתך באחוזון 90 . אין לי גובה אז אני לא יכולה לחשב את היחס .לא ברור לי למה את מוטרדת כל כך מהמשקל. יש השמנה חולנית במשפחה שזה מעלה דברים אחרים ? בכל אופן לא עושים דיאטה לתינוקות ואם היא זקוקה לבקבוקים תני לה ! .
    כמה אפשרויות - להגיע למנה מלאה במוצקים שזה כוס. להוסיף בצהרים קטניות .לפירות טחינה . כלומר ב2 הארוחות מוצקים לחשוב איך תהיה שבעה ולא תצטרך בקבוק לאחר מכן .
    יתכן שכדאי להוריד בקבוקים במשך היום ולעומת זאת או להעלות את הכמות או להוסיף דיסה לחלק מהארוחות.
    לדעתי חשוב שתרגישי שהיא לא רעבה , כי יש לי תחושה שכל בכי מתפרש כרעב . תבדקי אולי היא בוכה ואפשר לקחת על הידיים לטייל ולא להאכיל ... אני רק בודקת לא קובעת .
    בהצלחה
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7 חודשים

אורלי
    28/06/2012

הפתעתי קרה משהו מאוד מוזר. היום הייתי בטיפת חלב ושקלנו את נועה והמשקל שלה היה 7.500, אני הייתי בשוק ולא הבנתי מסתבר שפעם שעברה ששקלנו והיה 8.900 האחות שכחה לאפס ואני הייתי באותו יום גם עם בני השני ולא שמתי לב. בקיצור זו היתה טעות. והיא שוקלת 7.500 אז עכשיו אני מניחה שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    29/06/2012

גם לפני כן היה בסדר גמור.
    כולנו עושים טעויות מזל שזה "רק" תוצאות של משקל .
    ובהזדמנות זו - קחו אחריות בעצמכן , לפני כל שקילה תשאלו אם המשקל מאופס , לפני כל חיסון תשאלו האם בדקת טוב ?
    וכל שאלה לרופא או אחות תשאלו במקום , אף אחד לא נולד אלוהים !!!
    לבריאות
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו