תזונה תינוק בן 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה תינוק בן 7 חודשים
    יעל
    28/06/2012

שלום,

בני בן 7 חודשיים ושוקל כ- 9 קילו.
    סדר ההאכלה שלו הוא:
    5:00 - 240 סי סי סימלאק
    9:00 - מנת פירות
    12:00 - מנת מרק
    16:00 - 180-240 סיסי סימלאק
    20:00 - 180-240 סי סי סימלאק

שאלתי היא האם התפריט נראה תקין לגילו? ושאלה נוספת היא בלילה לרוב ולעתים רחוקות גם אחה"צ וערב מסיים את ה- 240 סי סי סימלאק, אך כאשר מסיים לאכול לא מקטר שרוצה עוד לאכול. האם כדאי להכין מראש שני בקבוקים (כמות המקסימלית בבקבוק היא 260 סי סי) ולראות אם הוא רוצה עוד? לא מדובר בכמות גדולה מדי לגילו? מפחדת להעמיס עליו, במיוחד בלילה כאשר הוא ממשיך לישון..

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה תינוק בן 7 חודשים

הוספת תגובה

• תזונה תינוק בן 7 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    28/06/2012

בהחלט נראה לי 2 בקבוקים בארוחה מוגזם , אני מציעה לבדוק שאוכל לאט ולא בולע מהר את האוכל , לנסות להחזיק יותר אנכי ופחות בשכיבה . אפשר לעשות הפסקה באמצע . ללמד לאכול בנחת ולתת זמן לשובע .
    לגבי התפריט הייתי מוסיפה בשר אפשר בהדרגה ביצים קטניות . לרדת בכמות התמ"ל לכיוון אוכל מוצק .
    בתאבון
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. תזונה תינוק בן 7 חודשים

יעל
    28/06/2012

קודם כל, תודה רבה על התשובה המהירה.
    בכל מנת מרק מכניסה לו עוף / בשר. כאשר את אומרת לרדת מהתמ"ל יותר לכיוון אוכל מוצק, הכוונה היא שלהוסיף עוד ארוחה אחת של מוצק למשל אחה"צ/ערב במקום התמ"ל?

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. תזונה תינוק בן 7 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    28/06/2012

כן . במיוחד אם זה עומד מול 2 בקבוקי סימלאק . אפשר להתחיל הדרגתי . לתת קצת אבוקדו ביצה וכו ולהשלים עם סימלאק , אני מנסה לכוון אותך מצד אחד לא להגדיל את הסימלאק ומצד שני שהתינוק יהיה שבע .
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו