שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    סבטה
    20/08/2012

שלום.
    הילדה שלי בת שנה ושלוש.יש לי כמה שאלות:
    1. האם מותר לה גלידה?היא לא תצטנן מזה?
    2. האם מותר לקלח ילד אחרי ארוחה?
    3. האם מותר לה שוקולד?
    4. היא לא מחזיקה ספל לבד,איך להרגיל אותה?היא שותה מבקבוק עם קש בלבד.כאילו היא איננה מבינה שצריך לעשות תנועה למעלה כדאי שהמים יזרמו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

שירי יום טוב
    21/08/2012

הי מרינה,
    את יכולה לתת לבתך גלידה, מאכלים קרים לא גורמים לצינון. ניתן לקלח ילד אחרי ארוחה. ומותר לאכול שוקולד רק במינון הנכון ובצורה הנכונה (לא בצורת כדורי קליק, אלא בצורה שניתן לאחוז) לגבי הספל, זה משהו שלא צריך להדאיג אותך כרגע בשלב מאוחר יותר אם לא תראי שיפור תפני לרופאה התפתחותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סבטה
    21/08/2012

תודה על תשובך,
    הילדה מאוד מפותחת לגילה.מתי זה כן אמור להדאיג אותי?
    אולי אני יכולה לתרגל איתה את זה?תמיד אני מחזיקה לה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

שירי יום טוב
    21/08/2012

את יכולה לבדוק זאת עם רופאה התפתחותית. מידי פעם תתני לה לשתות מכוס מבזמן שהכוס בפה שלה תרימי לאט ובעדינות את המרפקים שלה כלפי מעלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו