מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מתן מוצקיםאסנת17/10/2012
הילדה שלי בת שישה וחצי חודשים, אני מתקשה איתה במתן מזון מוצק, אני מאכילה אותה בכפית והיא מסכימה לאכול כמות מאד קטנה, אני מניקה אותה חמש פעמים ביום ב - 7:00 11:00 15:00 18:00 21:00 ובנוסף נותנת לה בארוחה של 21:00 תוספת של בקבוק. עדין לא נתתי לה ארוחות שלמות של מזון מוצק כי היא לא מסכימה לאכול מזה כמות. סוגי המזון שהאכלתי הם בטטה אבוקדו תפוח אגס מלון וענבים.
הציעו לי לתת את המזון המוצק בבקבוק ולא בכפית, מה דעתך?
היא באחוזון 10 כך שאני כל הזמן חוששת שלא תאכל מספיק, מעבר לזה ההתפתחות שלה תקינה והיא פעילה וזוחלת, ישנה ביום וישנה לילה שלם לגבי היציאות בדר"כ פעם ביום.
בנוסף לא ברור לי איזו כמות של מזון מוצק היא אמורה לאכול בגיל הזה, ואיך אפשר לתת כמות בכפית?
תודה
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מתן מוצקים - תגובה
דפי ליבר17/10/2012הילדה שלך בסך הכל בת חצי שנה + . אין צורך "להלחץ" מהמוצקים . אני הייתי ממשיכה בכפית יש כפיות נוחות לתינוקות שלא גמישות מידי ולא עוברת לבקבוק . משלימה כל ארוחה בהנקה או בבקבוק תמ"ל . מכיוון שהיא באחוזון 10 רצוי שלא תרד במשקל. אפשר לתת יותר סוגי מזון לטעימה והכרות עוף דייסות קטניות ירקות פירות . לא בכוח - כמה שהיא רוצה והשלמה של הנקה או תמ"ל .
היא תאכל גם מוצקים לא לדאוג !!
לבריאות
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)