מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 12 חודשיםיסמין07/11/2012
הבת שלי 12 חודשים נולדה במשקל 2600 בגיל שנה היתה שוקלת 8 קילו ואורך 71עשינו בדיקות הורמון לבליטת התריס ושתיהן יצאו תקינות בגלל שבירת עקומת מבחינת ירידה אני במעקב אצל דייטנית שהמליצה לתת תוספת פוליקוז 5 כפיות ביום עם חלב ואמרה כנראה שזה תורשתי בגלל מבנה הגוף שלי והאורך אני רזה ומבחינת אורך קצרה 158 ובעלי גם קצר ורזה היא לא כל כך אוהבת מוצרי חלב חוץ מגבינה צהובה שהיא כן אוכלת 4 בקבוקי חלב ביום עם דייסת שוקו לפעמים היא אוכלת טוב ולפעמים כך היא מסרבת ואוכלת קצת ממה שאני מציע זה התפריט שלה :
8:30-9 סימילאק 180 עם 2 כפיות דייסת שוקו +פוליקוז
10:30-11 ביצה קשה או מקושקשת עם לחם וגבינה צהובה או ממרח קקאו עם לחם או אבוקדו לא תמיד מסיימת
12- פירות תפוח או בננה + סקית במבה
1-1:30 סימילאק 180 עם 2 כפיות דייסת שוקו +פוליקוז יושנת
3- ארוחת צהוריים ממה שאני מבשלת אורז קטניות מרק בשר עוף. מסיימת המנה
4:30 -מעדן סחלב היא לא אוהבת אני מכריח אותה או שיפס קידס
5:30-6 סימילאק עם 2 כפיות דייסה
8- ארוחת ערב ביצה גבינה תלוי מה אכלה בבוקר ...
9:30-10 סימילאק 210 עם 3 כפיות דייסה עם פילוקוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יסמין07/11/2012אודה על תשובה מהירה ומצטערת על האורך אני מאוד דואגת מהמשקל שלה מה לעשות מה להוסיף עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 12 חודשים - תגובה
עדי אפרתי רסולי13/11/2012שלום יסמין
נראה כי התפריט של ביתך מלא באוכל , אך אני מניחה שאינה אוכלת הכל - אחרת סביר שהייתה עולה במשקל .
העשירי אותה במקורות לחלבון - כך שיהיו בכל ארוחה - ביצה/ דג/ קטניות / מוצרי חלב .
וכן שומן - שקדיה טחינה אבוקדו שמן זית
אני הייתי מרווחת את הארוחות לפחות שעתיים שלוש בין כל ארוחה שכן אולי פשוט לא מאוד רעבה ועל כן לא אוכלת בצורה יעילה וטובה .
כמו כן הייתי מוציאה את החטיף או הממרח קקאו - שלטעמי מיותר בגילה של ביתך .
בכל מקרה אל תכריחי אותה לאכול שום דבר שאינה רוצה שכן עלול לגרום לכך שתסרב לאכול גם דברים נוספים ושעת האכילה תהיה פחות נעימה .
עודדי אותה לאכול גם באופן עצמאי - ותני לה חופש לבחור מבין הדברים המזינים - מה היא רוצה לאכול( בגישי 2/3 דברים ותני לה לבחור)
ועוד נקודה חשובה !
תינוקות צריכים לשלש את משקל לידתם עד גיל שנה - והיא אכן עשתה זאת - המשיכו במעקב גדילה אך יתכן וזה אכן הטבע שלה ,
בהצלחה ,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)