קושי ביציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי ביציאה
    אור
    01/01/2013

היי...

ילדתי תינוקת מקסימה לפני כחודש בערך, כאשר היא נולדה בשבוע 38+3 כתינוקת קטנה עם משקל 2 קילו בלבד ולכן שהתה בפגייה כשבוע ימים. בפגייה האכילו אותה בסימילאק עש לרגע שהצלחתי לייצר חלב אם שיספיק לה לכל היום. כשהבאתי אותה הביתה כל הזמן שאבתי לה חלב ולקראת 3 שבועות נתתי לה תוסף סימילאק בלילות, לפני שבוע וקצת בעקבות ייצור החלב הדל שלי קיבלתי החלטה להמשיך רק עם הסימילאק לצערי, אני רואה שהילדה מאוד שבעה מזה, נירדמת ישר אחרי האוכל ועושה אפילו גרעפס מעולה!!!! אבלללל היציאות הפכו לקשות מאוד, היא מתקשה לעשות לבדה בלי עזרה שלי, אני מכופפת לה את הברכיים לכיוון הבטן ומעסה את הבטן ורק ככה היא עושה יציאה פעם ביום או לפעמים פעמיים. כמה זמן אני צריכה לתת לה תוסף מזון ולבחון אם זה מתאים לה? האם במקרה הזה כדאי לנסות משהו אחר?
    כמו כן, היא התחילה לפלוט דרך האף , לא משהו קבוע ללא חוקיות, יום כן יום לא, פעמיים ביום....האם זה תקין כשה קורה לאורך זמן?
    אשמח לקבל תשובה...תודה
    שנה אזרחית מעולה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי ביציאה

הוספת תגובה

• קושי ביציאה - תגובה

שירי יום טוב
    02/01/2013

הי אור, הבעיה שאת מתארת עם העצירות במעבר להזנה בלעדית מתמ"ל היא שכיחה. אני ממליצה לך לעבור לתמ"ל אחר. ישנם מספר סוגים שידועים כמקלים על פעילות מערכת העיכול במצבים אלה. אחד מהם הוא הנוטרילון , פורמולה חדשה יחסית שמכילה פרוביוטיקה ופרהביוטיקה מסוגים יעילים. לאיזה תוסף מזון התכוונת בשאלתך ישנם מספר סוגים?
    בכל מקרה, רצוי להתייעץ עם הרופא לפני מתן תוספים לעצירות ולשאול לגבי המינון ומשך הזמן שאפשר להשתמש בזה.
    לגבי הפליטות דרך האף זוהי בעיה די נדירה וגם עליה אני ממליצה להתייעץ עם הרופא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו