פליטה של חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטה של חלב אם
    מירי
    14/01/2013

אני נותנת לבתי חלב שאוב וגם אינפמיל ar. מאחר שהיא פולטת גם את החלב שלי, אני קודם נותנת לה 30 מ"ל של אינפמיל ומיד אחר כך חלב שלי. שתי שאלות: 1. האם זה בסדר או שזה יוצר ערבוב בין פורמולה לחלב אם שיכול להיות מסוכן ? 2. האם אפשר להוסיף דייסת קורנפלור לחלב אם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטה של חלב אם

הוספת תגובה

• פליטה של חלב אם - תגובה

דפנה רון
    18/01/2013

מירי,

1. אני לא יודעת להגיד לך בביטחון, אני רק משערת שחלב אם אחרי פורמולה, זה כמו לשתות מים אחרי האוכל, בהנחה שהחלק הראשון של ההנקה מימי יותר. במקרה של רפלוקס, לא כדאי לשתות אחרי האוכל.
    הצעה- אם את אוכלת מוצרי חלב, יש סיכוי שהרפלוקס שלה יפחת או יפסיק כשתורידי אותם מהתפריט שלך. אם את תחליטי לעשות את השינוי הזה, כדאי לבקש ליווי מתזונאית שתתאים לך תפריט מספק ללא מוצרי-חלב.
    2. לא רצוי להוסיף קורנפלור לחלב אם מפני שזה דורש חימום ובדרך נהרסים רכיבים החשובים לחיזוק המערכת החיסונית, וויטמינים מסוימים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו