מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה מומלצת בגיל 9 חודשיםמיכל24/01/2013
רציתי לדעת מה היא התזונה המומלצת לגיל 9 חודשים הכוונה מהי כמות התמ"ל וכמה ארוחות מוצקים . כיום הבן שלי אוכל ב 7:30 תמ"ל, 9:00 פירות , 12:00 מרק , 16:00 תמ"ל 19:30 תמ"ל. מתי צריך להכניס לתפריט ארוחת ערב שמחליפה תמ"ל או האם זה בנוסף לבקבוק ? הבן שלי מאוד מעונין באוכל מוצק וכשרואה אותנו אוכלים רוצה גם. דבר נוסף זה שהוא מוכן לשמחתי לאכול הכל ועל כן האם כדאי להחליף את ארוחת הפירות בבוקר בסלט ירקות או שזה משביע פחות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
מיכל24/01/2013הוא באחוזון גבוה יחסית של משקל (אחוזון 70 ) .מרגיש לי שמבחינת עניין וסקרנות הוא יהיה מעוניין לאכול בכל שעה ובכל הזדמנות אבל אני כן רוצה להקנות לו הרגלי אכילה נכונים כבר מגיל צעיר (כמובן שלא דיאטה בגיל זה !) ולכן אני לא ממש יודעת אם זקוק לאוכל הזה ..הדילמה שלי היא שהכי חשוב לי כמובן הבריאות שלו ,ךתת לו ערכים תזונתיים שיעזרו להתפתחותו אבל לא להעמיס ולהאביס .הוא לא מתלונן או בוכה כשלא מקבל איזה תוספת קטנה בערב של חביתה לדוגמא (הוא אוכל אוכל גס או מגורד) אבל כן בוכה כשרואה אותנו אוכלים ארוחת ערב גם אם הוא אכל לפני שניה בקבוק ולא סיים אותו .. האם כדאי לשנות את ארוחת הבוקר במקום פירות לסלט ירקות וטחינה למשל (גם מבחינת השמנה וגם מבחינת ערכים תזונתיים) או להצמד למתכונת הקיימת (הוא אוהב הכל לשמחתי ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
עדי אפרתי רסולי24/01/2013נסי להתאים אותו לסגנון האכילה הביתי ומזון המוגש בבית . את בהחלט יכולה לגוון את ארוחת הפירות - אל תחששי מהשמנה - הציעי מזון מגוון ואיכותי בכמויות המתאימות לו והוא יווסת עצמו . נסי להציע אוכל במקום הבקבוק שאוכל בסמוך לארוחת הערב- כך ירגיש שהוא חלק מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)