תזונה מומלצת בגיל 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה מומלצת בגיל 9 חודשים
    מיכל
    24/01/2013

רציתי לדעת מה היא התזונה המומלצת לגיל 9 חודשים הכוונה מהי כמות התמ"ל וכמה ארוחות מוצקים . כיום הבן שלי אוכל ב 7:30 תמ"ל, 9:00 פירות , 12:00 מרק , 16:00 תמ"ל 19:30 תמ"ל. מתי צריך להכניס לתפריט ארוחת ערב שמחליפה תמ"ל או האם זה בנוסף לבקבוק ? הבן שלי מאוד מעונין באוכל מוצק וכשרואה אותנו אוכלים רוצה גם. דבר נוסף זה שהוא מוכן לשמחתי לאכול הכל ועל כן האם כדאי להחליף את ארוחת הפירות בבוקר בסלט ירקות או שזה משביע פחות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    24/01/2013

הוא באחוזון גבוה יחסית של משקל (אחוזון 70 ) .מרגיש לי שמבחינת עניין וסקרנות הוא יהיה מעוניין לאכול בכל שעה ובכל הזדמנות אבל אני כן רוצה להקנות לו הרגלי אכילה נכונים כבר מגיל צעיר (כמובן שלא דיאטה בגיל זה !) ולכן אני לא ממש יודעת אם זקוק לאוכל הזה ..הדילמה שלי היא שהכי חשוב לי כמובן הבריאות שלו ,ךתת לו ערכים תזונתיים שיעזרו להתפתחותו אבל לא להעמיס ולהאביס .הוא לא מתלונן או בוכה כשלא מקבל איזה תוספת קטנה בערב של חביתה לדוגמא (הוא אוכל אוכל גס או מגורד) אבל כן בוכה כשרואה אותנו אוכלים ארוחת ערב גם אם הוא אכל לפני שניה בקבוק ולא סיים אותו .. האם כדאי לשנות את ארוחת הבוקר במקום פירות לסלט ירקות וטחינה למשל (גם מבחינת השמנה וגם מבחינת ערכים תזונתיים) או להצמד למתכונת הקיימת (הוא אוהב הכל לשמחתי ) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

עדי אפרתי רסולי
    24/01/2013

נסי להתאים אותו לסגנון האכילה הביתי ומזון המוגש בבית . את בהחלט יכולה לגוון את ארוחת הפירות - אל תחששי מהשמנה - הציעי מזון מגוון ואיכותי בכמויות המתאימות לו והוא יווסת עצמו . נסי להציע אוכל במקום הבקבוק שאוכל בסמוך לארוחת הערב- כך ירגיש שהוא חלק מכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו