בעיות אכילה בת 3 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בעיות אכילה בת 3 וחצי
    שרון
    26/01/2013

    שלום רב ,
    ביתי הבכורה בת ה3 וחצי מאוד חכמה , דעתנית ויודעת בדיוק מה שרוצה.. ילדתנו השנייה בת שנה , הגדולה אינה רוצה לאכול לבד ורוצה שיאכילו אותה בטענה שאין לה כוח לאכול לבד, (היה לפני לידת התינוקת בגן יותר מבבית אך חלף לתקפוה ארוכה והיה נראה כי בגרה ) כרגע נושא האכילה נהפך בביתנו לויכוחים ומריבות רבות כאשר אינה אוכלת ניסינו את השיטה של אנו אוכלים עכשיו לא רוצה גשי לחדר .. שיטה שלא עבדה מכיון שהחכמה פשוט אמרה טוב והלכה לחדר .
    לאחר מכן כולם קיבלו קינוח והיא לא הסברתי שכמובן אינה יכולה לקבל כי לא אכלה אוכל מזין אז ענתה לי שאין בעיה תקבל בפעם אחרת ושאלה עם יכולה לפתוח לאחותה את הקינוח , היון ניסינו פשוט להתעלם ישבנו כולם לאכול יחד היא אינה אכלה רקדה בכיסא שרה ביקשה לשתות וכו, לא אמרנו מילה כאשר כולם סיימו שאלנו עם סיימה היא ענתה כן סיימתי אבל אל תסתכלו באוכל שלי שאתם זורקים אותו לפח ..(כי היה מלא) ואז אמרה אמא ואבא אתם אנשים טובים ...חחח כשי ביקשה משהו מתוק אמרתי שלא אפשרי לקבל קינוח כי לא אכלה ארוחה .
    בקיצור אנא עזרתכם אינני יודעת עם מטפלת בעניין כראוי אני ובעלי רבים הרבה בגלל זה ואיננו יודעים עם הקנאה של אחותה , או בעיה אחרת יוצרת את העיניין הזה אנא עזרהה
    בתודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה בת 3 וחצי

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בעיות אכילה בת 3 וחצי - תגובה

    עדי אפרתי רסולי
    28/01/2013

    שלום שרון!
    ילדים עם אופי! זה בטוח ישמש אותה בעתיד, ועכשיו זה בטח לא קל:)
    אני בהחלט מסכימה עם הגישה הכללית שאין צורך להתעקש לחייב או לתת לזה במה - אולם צריך ליצר מצב שגם אין כעס סביב זה ואין התניות של "אם" "אז" שכן אלו יחטיאו למטרה.
    הקפידו אתה על הרגלים- את לא חייבת לאכול - אך שבי איתנו בשולחן כי נחמד לנו לשוחח אתך, הציעו פרי כקינוח ולא ממתק - כך גם לא תרגישו צורך למנוע זאת ממנה והיא לא תרגיש שיש מקום למשא ומתן.
    אם תצליחו להתמיד "באדישות" אמיתית בלי כעסים ומתח - סביר להניח שתוך מספר ימים יחלוף,
    שיעבור בהצלחה ובקלות :)
    עדי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו