מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומים בני שנה ו-5רוני10/07/2013
שלום,
רציתי לדעת במה אני יכולה להחליף (באיחור רב..) את הבקבוק של שעה 16?
למיטב הבנתי נותנים פירות אבל מה לתת ואיזה כמיות כדי שזה יחזיק אותם עד ארוחת הערב ב 19?
הילדים אוכלים צהריים בסביבות 12:30 שניצל,פסטה,אפונה,קציצות וכו.. הבת אוכלת קצת פחות מהבן, שהוא מתעורר משנת הצהריים כבר ממש לא בא לו בקבוק לעומתו הבת שואבת בקבוק של 180 בלי בעיה חשוב לי לציין שהיא כמעט תמיד קמה בוכה מהשנת צהריים לדעתי זה בגלל רעב כי אחרי הבקבוק חיוך עולה על פניה...
בספטמבר הם נכנסים לגן לכן חשוב לי להכניס אותם לשיגרה של תזונה ולנסות להוריד את הבקבוק הזה.
לגבי הבת, במידה והיא קמה בבכי וממש רעבה האם נכון להוריד לה את הבקבוק של 16?
שאלה נוספת: נכון להיום הם קמים בבוקר ובסביבות 9-9:20 אני נותנת להם פירות+ חצי כריך עם גבינה , מתי עוברים לארוחת בוקר מלאה של ביצים,טוסט וכו.. ומה נותנים בערב רם בבוקר הם אוכלים ביצה?
תודה רבה והמשך שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים בני שנה ו-5 - תגובה
תרצה שני10/07/2013לא לגמרי הבנתי את סדר היום של הילדים, האם ישנים עד שעה 9.00 בבוקר?
נסי לארגן סדר יום פחות או יותר כזה:
בוקר - דיסה/תמ"ל / חלב
ביניים: פירות
צהרים: בשרי+ירקות מבושלים+תוספת אורז/פסטה וכדומה
אחר הצהריים: יוגורט+פרי או לחם עם טחינה/חומוס
ערב: ביצה, סלט קטן, גבינות, לחם עם ממרח, או פשטידה או קיטניות
לפני השינה: בקבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)