כאבי בטן וריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וריפלוקס
    דקלה
    16/07/2013

שלום רב,
    בני בן חצי שנה, ניזון מהנקה עד גיל שלושה חודשים, חלב שאוב עד לפני שלושה שבועות ועכשיו אני משלבת סימילאק וחלב שאוב. בקרוב אפסיק לשאוב אבל אני חוששת שהפורמולה לא עושה טוב, יש לו עצירות והוא מקשית את הגב אחרי ובמהלך הארוחה.
    מצד שני, גם עם החלב השאוב הוא מקשית את הגב אבל לפחות לא היה עצירות.
    בנוסף הוא אובחן עם ריפלוקס לפני חודשיים אבל לא נתתי לו תרופה כי לא היה נראה שזה ממש מפריע לו.
    אני גרה בארה"ב- יש פורמולות שהן ידועות כקלות יותר לעיכול?
    האם העובדה שהפורמולה חלבית מחמירה את הריפלוקס?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן וריפלוקס

הוספת תגובה

• כאבי בטן וריפלוקס - תגובה

ענת תבור
    20/07/2013

שלום דקלה, פורמולה חלבית לא קשורה ליותר חומציות/ריפלוקס. לגבי העצירות, חשוב להבין שבגיל חצי שנה כבר לא מסתמכים רק על הפורמולה אלא מתחילים במזונות נוספים, באמצעותם ניתן להקל בצורה ניכרת על העצירות. בפרט כדאי להוסיף מזונות מקבוצת הירקות והפירות העשירים בסיבים תזונתיים ובנוזלים והעוזרים למניעת עצירות. אני בהחלט כן הייתי ממליצה לתת תרופה לריפלוקס מכיוון שהיא מקלה מאוד על התסמינים ומשפרת את איכות החיים. לא חייבים להמשיך בתרופה לאורך זמן ממושך אלא לתקופה של מספר שבועותצ ולאחריה ניתן להפסיק ולראות איך הוא מגיב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו